Informationsmaterial om Karlstad

Låna gärna material om du ska berätta om Karlstad

Karlstad är en underbar stad, som vi gärna berättar om. Det finns ett stort utbud av informationsmaterial som du gärna får ta del av om du ska berätta om Karlstad och Karlstads kommun.

Kontaktcenter, Bibliotekshuset, Västra Torgatan 26
Telefon: 054- 540 24 70054- 540 24 70
E-post: tourist@karlstad.se

Karlstads platsvarumärke °Karlstad

Karlstads platsvarumärke °Karlstad, har tagits fram för att skapa en enhetlig bild i marknadsföringen av Karlstadsområdet. Det får användas av alla som vill marknadsföra regionen mot besökare, näringsliv och andra målgrupper.

Logotypen °Karlstad är ett komplement till Karlstads kommuns logotyp och varumärke, den glada solen, som används för att kommunicera kommunens uppdrag och verksamhet inom till exempel vård, skola och omsorg.

Alla aktörer oavsett bransch, kan använda och därmed stärka platsvarumärket Karlstad, när de ser en vinst i att kommunicera sin tillhörighet till Karlstadsområdet, utan att begränsas av formella kommungränser.

visitkarlstad.se kan du läsa mer om platsvarumärket, ladda ned loggan som finns i flera färger och format, samt hämta användbara texter och bilder om Karlstad.

Presentation av Karlstad och utställningsmaterial

Karlstads kommun har utställningsmaterial och rollups, med mera som du kan få låna.

Vill du låna material? Kontakta linda.olsson@karlstad.se

Filmer om Karlstad

På Karlstads kommuns Youtubekanal hittar du flera filmer som presenterar Karlstad. Här är några exempel:

Varmt välkommen till Karlstad.

Vi gör oss redo för ditt besök.

We're getting ready for your visit.

Vill du få filmerna för nedladdning? Kontakta linda.olsson@karlstad.se

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.