Karlstads kommuns kommunikationskanaler

Vi använder många olika kanaler för att prata med dig som Karlstadsbo

För oss är det viktigt att ha en dialog med våra kommuninvånare. Därför använder vi oss av flera olika kommunikationskanaler. Här kan du läsa om var du kan tycka till, ställa frågor och få information från Karlstads kommun.

Webbplatsen karlstad.se

Här på karlstad.se finns all information som du som kommuninvånare kan behöva. Dels om det du kan behöva veta för att få vardagen att fungera, som barnomsorg, skola, vård, kollektivtrafik, gator, vägar, vatten, avlopp och fritidsaktiviteter. Men vi berättar också om hur vi jobbar för en god miljö, för att stötta näringslivet och för att bidra till Karlstads tillväxt.

Sociala medier

Det är i de sociala medierna som en stor del av kommuninvånarna befinner sig varje dag. För att kunna dela med oss av viktig information om vad som händer till vardags och nå ut när det sker en kris som påverkar många finns vi Facebook. Där har vi också chansen att få veta vad du tycker.

Vi finns på Youtube.

Appar till smarta telefoner

Många människor har idag en smart telefon och laddar ned appar, applikationer, som de använder för att öka information. Vi har tagit fram några appar som ska hjälpa dig som kommuninvånare att på ett enkelt sätt nå den information du behöver, till exempel kan du ta reda på när återvinningscentralerna har öppet och när nästa buss går. Läs mer om våra appar

Hushållstidningen Vi i Karlstad

Vi i Karlstad är en tidning till alla boende i Karlstads kommun. Från kommunen till kommuninvånarna.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.