Kontakta Karlstads kommun

Kontakta oss via mobil-app

Med appen Mitt Karlstad når du kommunen på det sätt som passar dig bäst för att ställa frågor, lämna synpunkter och göra felanmälan. Om du tillåter appen att skicka push-notiser får du även viktiga meddelanden från oss om det till exempel är större vattenläckor eller trafikstörningar.

Genom Mitt Karlstad hittar du alla kontaktvägar till kommunen i din mobil. Om du vill kan du också samla dina favoritgenvägar till vår information om till exempel lediga jobb, öppettider eller återvinningscentraler.

Om du skickar ett meddelande kan du bifoga bilder och peka ut platser på kartan för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga hjälp. Vi  svarar inom två arbetsdagar när du kontaktar oss via mejl, sociala medier och meddelanden. Många frågor kan våra kommunvägledare i Kontaktcenter svara på direkt, men annars hjälper de dig att få kontakt med rätt handläggare i kommunen.

Få meddelanden med viktig information

Om du tillåter appen att skicka push-notiser kommer du att få notiser direkt i telefonen när vi har något viktigt att berätta. Det kan till exempel gälla större vattenläckor, strömavbrott eller trafikstörningar som till exempel avstängda vägar.

Ladda ner appen

Mitt Karlstad för Iphone
Mitt Karlstad för Android
Mitt Karlstad för Windows Phone

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.