Vi hjälper och vägleder dig i dina frågor om energi

Energi- och klimatrådgivning

Märke flera kommuner EKR

Energi- och klimatrådgivningen vänder sig till dig som bor eller driver verksamhet i Karlstads-, Grums-, Hammarös- och Kils kommuner. Vi hjälper dig som privatperson, små- och medelstora företag, föreningar och andra organisationer.

Kostnadsfria och opartiska råd

Vi erbjuder kostnadsfri och opartisk rådgivning i frågor kring energianvändning och hur vi kan minska dess miljöpåverkan. Det kan handla om ditt hus, bostadsrättsföreningen, idrottsföreningen eller det egna företaget. Uppvärmning, ventilation, belysning och installation av solceller är exempel på frågor vi diskuterar dagligen.

Kommunal energicoach
för små- och medelstora företag

Kommunal energicoach för små- och medelstora företag är en extra satsning under 2017-2019.  Vi vill komma i kontakt med företag som vill delta i ett coachningsprogram och få utökat hjälp och konsultstöd för att arbeta mer systematiskt med energieffektivisering. Mer information om detta kommer löpande på den här sidan, håll utkik!

Vi som jobbar här

Här är vi som jobbar som energi- och klimatrådgivare!
Välkommen att kontakta oss och ställ dina frågor via e-post energiradgivningen@karlstad.se eller via Kontaktcenter på telefon
054 540 00 00.

Åsa hjälper främst

privatpersoner, bostadsrättsföreningar
och andra typer av föreningar. 
Är särskilt intresserad av  solenergi.

Åsa Forsberg  
 

Anna hjälper särskilt små- och medelstora företag.
Hon är också projektledare för projektet
Coacher för energi och klimat.

Anna Jansson  
Linda är föräldraledig 28/2-17 till och med 1/3-18.
Linda Hagman  

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den