Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare F-3 Skåreskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Skåreskolan är en F-6 skola med drygt 280 elever i Skåre centrum. Skolan genomsyras av gott studieklimat och goda relationer mellan så väl elever som personal.

Arbetsbeskrivning

Vi strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar. Vår målsättning är att möta alla elever där de är och låta dem utmanas att ta nästa steg. Vi söker en lärare för undervisning i främst förskoleklass. Du kommer att arbeta i arbetslag tillsammans med flera lärare och fritidspedagoger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning i förskoleklass och lågstadiet. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du strävar efter att hjälpa elever att hitta strategier i sitt lärande och motiverar och entusiasmerar. Du är väl förtrogen med vårt uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument.Du är en god kommunikatör och ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
10 augusti 2017
Ansök senast
25 april 2017
Referensnummer
A671310
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Monica Johansson
Rektor
054-54 03590
monica.johansson3@karlstad.se
Facklig företrädare
Anna-Lena Back, Lärarförbundet
 
054-5403558
 
anna-lena.back@karlstad.se
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den