Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Modersmålslärare i kirundi

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Mångfald och integration ansvarar för modersmålsverksamheten inom förskola och grundskola i Karlstads kommun.

Arbetsbeskrivning

Modersmålsundervisning och studiehandledning i kommunens skolor. Pedagogen ska även vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Tjänstgöringen kan till del förläggas i förskolan och/eller gymnasiet. Pedagogerna inom modersmålsverksamheten har ambulerande tjänster vilket innebär att man reser mellan kommunens förskolor och grundskolor under arbetsveckan.

Kvalifikationer

Behörighet som lärare (med språkinriktning) eller modersmålslärare, vilket även ska innefatta svensk pedagogisk examen. Ha kirundi som modersmål samt ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Ha goda kunskaper om den svenska skolans styrdokument. Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträdesdatum
10 augusti 2017
Tillträde

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Utökning av tjänst kan bli aktuellt.

Tidsbegränsad till
22 december 2017
Ansök senast
30 april 2017
Referensnummer
A666594
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Maria Gustafsson Boström
Enhetschef
054-540 36 11
maria.gustafsson.bostrom@karlstad.se
Facklig företrädare
Lärarförbundet
 
054-21 66 89
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den