Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Vikariat Förskollärare 100%, Sunnanängs förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Sunnanängs förskola ligger i Molkom 3 mil norr om Karlstad. Förskolan består av 5 avdelningar och ligger vackert belägen med närhet till naturen och Molkomssjön. Vi strävar efter att skapa en trygg miljö, där alla barn ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina egna intressen och förutsättningar.
Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande. Du är nyfiken och intresserad av barnen och deras lärande och har en god förmåga att läsa av barns individuella behov och förutsättningar. Du skall ha lätt för att samarbete med såväl barn, föräldrar och personal. Du är också väl förtrogen med våra styrdokument och hur man omsätter läroplanen i verksamheten, både praktiskt och teoretiskt. Du kommer som förskollärare planera, dokumentera, utvärdera och utveckla verksamheten tillsammans med andra pedagoger på förskolan. Vi söker dig som både kan dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt ta del av andras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad förskollärare. Du har barnen i fokus och har ett positivt förhållningssätt där du tror på att alla gör sitt bästa utifrån sina förutsättningar.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
6 februari 2017
Tillträde

Tillträde 6 februari eller efter överenskommelse.

Tidsbegränsad till
30 juni 2017
Ansök senast
12 januari 2017
Referensnummer
A641127
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Ann-Christin Andersson
Förskolechef
054-540 36 88
ann-christin.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare
Lärarförbundet
 
054-21 66 89
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den