Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kurator på Frödingskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en 4-9 skola med visionen om att alla ska lyckas. Elever och personal ska känna sig trygga,sedda och ges förutsättningar att lyckas. Vi ligger i Karlstads största stadsdel och ser oss som en mångakulturell skola med högt i tak och god stämning .

Arbetsbeskrivning

Som skolkurator ansvarar du tillsammans med rektor för värdegrundsarbetet. Du ingår i elevhälsoteamet och arbetar förebyggande för att elevernas mående, trivsel och anpassningar leder till ökad måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Socionom eller socialpedagog

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tillträdesdatum
1 september 2017
Ansök senast
1 augusti 2017
Referensnummer
A701765
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Sarah Thorén
Rektor
054-540 32 21
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
 
Nämndsekreterare
 
054-540 29 26
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den