Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lågstadielärare/lärare 1-6 Kroppkärrsskolan åk3

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kroppkärrsskolan är en F-6 skola med 450 elever.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Kroppkärrsskolan ingår du i ett arbetslag. Du ansvarar för planering, uppföljning och utvärdering av undervisning och verksamhet. Kroppkärrsskolan strävar efter en inkluderande helhetssyn kring varje enskild elev och undervisningen planeras och anpassas efter elevens behov och förutsättningar. Du är även klassansvarig.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och din ämnesbehörighet ska tydligt framgå i din ansökan.
Stor vikt läggs på ledarskap i klassrummet samt din förmåga att kommunicera och genomföra undervisning utifrån våra styrdokument.


Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
10 augusti 2017
Ansök senast
10 maj 2017
Referensnummer
A674584
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Sofia Fougstedt
Rektor
054-540 30 73
sofia.fougstedt@karlstad.se
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den