Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i textilslöjd till Frödingskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är 4-9 skolan i Karlstads största stadsdel. Här finns både grundskola och grundsärskolan. Vi är stolta över att vara en mångkulturell skola vars vision är att alla ska lyckas utifrån sina förutsättningar och att alla elever och personal trivs.

Arbetsbeskrivning

Undervisa i textilsslöjd för elever årskurs 4-9

Kvalifikationer

Behörig slöjdlärare

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
10 augusti 2017
Ansök senast
5 maj 2017
Referensnummer
A676174
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Sarah Thorén
Rektor
054-5403221
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
 
Nämndsekreterare
 
054-540 29 26
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den