Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

I Ur och Skur - pedagog till fritidshem på Skattkärrsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Skattkärrsskolan är en F-6 skola med 400 elever varav 300 elever har sin omsorg på någon av skolans fritidshem. Inför lå 17/18 så kommer vi att starta ett I Ur och Skur fritidshem och söker två pedagoger till vår nya etablering.

Arbetsbeskrivning

I Ur och Skur innebär att vi har vår största del av verksamheten förlagd utomhus där vi arbetar utomhuspedagogiskt efter de mål som finns i Lgr 11. Du kommer tillsammans med din kollega att vara ansvarig för den pedagogiska planeringen. I Ur och Skur vi arbetar med fyra M där pedagoger tillsammans med barnen är Medupptäckande, Medupplevande, Medagerande och Medundersökande.
Tjänsten innebär också att du kommer att vara resurslärare på skolan åk 1-6. Ditt läraruppdrag kommer att organiseras utifrån din behörighet.

Kvalifikationer

Vi söker en pedagog med dokumenterad erfarenhet av att arbeta med I Ur och Skur pedagogiken samt lärarbehörighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
1 augusti 2017
Ansök senast
21 april 2017
Referensnummer
A668021
Antal arbetstillfällen
2
Kontaktperson

Johan Wisenius
Rektor
054-540 36 35
Facklig företrädare
Pernilla Nygren
 
LR
 
054-540 00 00
 
pernilla.nygren@karlstad.se
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den