Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i spanska och idrott på Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Skolan byggdes 2006, och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vålbergsskolan är en dynamisk arbetsplats med högt i tak! Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 450 elever.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare med stort pedagogiskt engagemang. Du tycker att det är roligt och spännande att följa elevers utveckling och lärande. Du kommer att undervisa i idrott i åk 3-6 samt i spanska åk 7-9, samt vara mentor i en klass på högstadiet. En del av tjänsten kan även handla om att vara resurs i klass. Som lärare ingår du i ett arbetslag bestående av andra undervisande lärare i åk 6-9. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera verksamheten i de klasser du undervisar i.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, stort engagemang och en god förmåga att skapa relationer med barn och vuxna!
Du ska vara flexibel, empatisk, lugn och tålmodig och ha en vilja att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete.
Du ska vara lugn och stabil i ditt bemötande, vara lyhörd för individers olika behov och förutsättningar och kunna anpassa dig därefter.
Du måste ha lätt för att samarbeta i arbetslag och dela med dig och ta till dig av din samt andras kunskap/perspektiv på arbetet med elevernas utveckling utifrån kunskapsmålen i kursplanerna.
Du ska ha mycket goda kunskaper om digitalt lärande och vara en god användare av digital teknik.

Du ska ha lärarlegitimation i spanska och idrott.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
10 augusti 2017
Ansök senast
14 maj 2017
Referensnummer
A676227
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Amelie Wahlström
Rektor
054-540 33 74
amelie.wahlstrom@karlstad.se
Facklig företrädare
Therese Rådström
 
Lärarförbundet
 
054 -540 33 83
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den