Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

2 Förskollärare till Vasalundens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

I Gjuteribacken i anslutning till Vasalundsparken ligger Förskolan Vasalunden. Förskolan har tre avdelningar som är uppdelade efter ålder. Björken och Linden är för de mindre barnen 1 till 3 år. På Eken går barnen i åldern 3 till 5 år. På förskolan arbetar 10 pedagoger bestående av förskollärare och barnskötare. Vi söker nu förskollärare till både yngre och äldregrupp

Arbetsbeskrivning

Vi är en liten förskola med stort hjärta som värnar om att barn och vuxna ska ha roligt tillsammans. Hela verksamheten ska vara lustfylld och bygga på ömsesidighet. På Vasalundens förskola står språket och kommunikationen i centrum. Förskolan är engagerad i bokbryggan och alla pedagoger har vidareutbildat sig inom ”tecken som stöd”. Vi söker dig som är en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog som vill vara delaktig i att driva en trygg, rolig och lärorik förskola. Du ska vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och ha god förmåga att omsätta detta i både teori och praktik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett professionellt och trevligt bemötande.

Kvalifikationer

Utbildad Förskollärare med examen och lärarlegitimation.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
31 juli 2017
Tillträde

Eller enligt överenskommelse.

Ansök senast
14 maj 2017
Referensnummer
A675294
Antal arbetstillfällen
2
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
 
Nämndsekreterare
 
054-540 29 26
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den