Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i SO på Rudsskolan 7-9

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Rudsskolan är en stor, vital och spännande arbetsplats för årskurserna 4-9. Vi präglas av hög kvalitet och har nöjda elever som är stolta över sin skola. Vi har en hög trivsel bland oss alla och vi drivs av utmanande mål för vår skolas resultat. Vi är utvecklingsorienterade och alla bidrar i det arbetet. Det finns stora möjligheter för dig att driva olika utvecklingsarbeten och ett friutrymme att skapa det du drömt om att utveckla. Du kommer till ett tryggt, professionellt och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum!
Vi söker dig som vill någonting med ditt jobb, som drivs av idéer och ser möjligheterna, dig som vill vara med och göra stora positiva avtryck i eleverna och vill vara med och ge eleverna de allra bästa förutsättningarna för sin egen framtid.

Arbetsbeskrivning

Ansvarig för undervisning av tre klasser i SO
Arbete med särskilt stöd till andra klasser än dina undervisningsgrupper.
Vikarie för andra lärare vid behov

Kvalifikationer

Behörighet och legitimation.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
23 januari 2017
Tidsbegränsad till
16 juni 2017
Ansök senast
15 januari 2017
Referensnummer
A640492
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

David Larsson
Rektor
054 540 33 27
david.larsson@karlstad.se
Facklig företrädare
Sofia Sköld
 
Lärarnas Riksförbund
 
sofia.skold@karlstad.se
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den