Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Specialpedagog till Klaraborgs specialpedagogiska enhet, KSPE

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Klaraborgs specialpedagogiska enhets uppdrag är att på olika sätt stödja skolområdenas personal/elevhälsa i arbetet med barn och ungdomar i behov av särskilt stöd.
Vi ger stöd genom skolrelaterade utredningar, skolpsykologer, handledning, språk samt sjukhusundervisning. Inom verksamheten finns också kommunens Skoldatatek.
Vi vänder oss till kommunens alla förskolor och skolor.
Klaraborgs specialpedagogiska enhet finns i lokaler på Kårgränd 2A-B.

Arbetsbeskrivning

Då vi har en stor efterfrågan på specialpedagogisk handledning mot grundskola kommer du främst att arbeta med sådana uppgifter. Även andra specialpedagogiska arbetsuppgifter kan förekomma. Arbetet innebär resor till och från förskolor och skolor.

Kvalifikationer

Utbildad grundskollärare med vidareutbildning som specialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av handledning samt goda kunskaper inom NPF och läs/skriv är meriterande. Som person är du kommunikativ, lyhörd, drivande och kreativ och har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver stor flexibilitet. Du ska ha en väl utvecklad serviceanda och en vilja att förstå andra och kunna dela med dig av dina kunskaper. Som specialpedagog på Klaraborgs specialpedagogiska enhet, trivs du både med att arbeta självständigt och att samverka med dina medarbetare och våra samverkansparter.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde snarast eller efter överenskommelse

Ansök senast
2 maj 2017
Referensnummer
A670801
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Staffan Skoglund
Tf Enhetschef
staffan.skoglund@karlstad.se
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den