Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Leg sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen har drygt 200 medarbetare inom boende, rehabverksamhet, sysselsättning, öppenvård, myndighetsutövning och HSL. Vi samarbetar aktivt med division psykiatri. Vi arbetar med ett uttalat brukarperspektiv och har nätverksorienterat arbetssätt som en viktig utgångspunkt. Som sjuksköterska samverkar du med handläggare m fl och ansvarar för hälso - och sjukvårdsinsatser till personer med psykisk funktionsnedsättning. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt då arbetsuppgifterna till stor del är förlagda ute i våra olika verksamheter. Du tar också del i vuxenavdelningens gemensamma arbete med stöd till anhöriga samt konsultativa och stödjande uppgifter till myndigheter och organisationer.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri och gärna med erfarenhet från socialpsykiatri i kommunal verksamhet eller med andra arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort för, manuell växellåda, är ett krav.


Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde efter överenskommelse. Vi söker även en långtidsvikarie.

Ansök senast
15 januari 2017
Referensnummer
A636720
Antal arbetstillfällen
2
Kontaktperson

Katja Glaas
Enhetschef
054-540 51 82
Facklig företrädare
Johanna Magnusson
 
Vårdförbundet
 
054-540 53 62
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den