Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare 4-6 Vallargärdets skola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vallargärdets skola är en liten F-6 skola belägen i Ulvsby, ca 1 mil norr om Karlstad. Skolan har ca 180 elever med god sammanhållning samt mycket samarbete i personalgruppen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en grundskollärare 1-7, 4-6 eller 4-9 för undervisning i åk 4-6 samt klassansvar i åk 4. Tjänsten ingår i arbetslaget årskurs 4-6. I arbetslaget finns lärare och fritidspedagoger.

Kvalifikationer

Grundskollärarutbildning 4-6 eller 4-9.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
11 augusti 2017
Ansök senast
21 april 2017
Referensnummer
A665547
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Iréne Lidström
Rektor
054-540 3456
irene.lidstrom2@karlstad.se
Facklig företrädare
Lärarförbundet
 
054-21 66 89
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den