Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Administratör till måltidsverksamheten

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Förvaltningens skolor och förskolor är organiserade i tre skolområden: Syd, Väst och Öst. Varje skolområde leds av en skolområdeschef.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar arbete i kommunens kostdatasystem Mashie. Du skall rensa och uppdatera nuvarande receptbank samt utveckla nya recept. Uppdatera varusortiment utifrån kommunens livsmedelsavtal. Samarbeta med köksansvariga och administratörer.

Kvalifikationer

Kock med erfarenhet av menyplanering, alternativt kostekonom eller dietist. Erfarenhet av att jobba i Mashie eller liknande kostdatasystem är meriterande. Baskunskap i näringslära. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som noggrannhet och flexibilitet. Du måste kunna arbeta självständigt samtidigt som du har förmåga till samarbete.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde 2017-09-01 eller enligt överenskommelse t o m 2017-12-31 med möjlighet till förlängning.

Längd
3-6 månader
Ansök senast
13 augusti 2017
Referensnummer
A698067
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Linnea Olsson
Koststrateg
054-540 29 28
linnea.olsson2@karlstad.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
 
Nämndsekreterare
 
054-540 29 26
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den