Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

LSS-Handläggare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en beställar- och utförarorganisation. Biståndskontoret ansvarar för alla beställningar avseende insatser inom äldreomsorg och funktionsstöd samt för uppföljning av uppdragens utförande.

Arbetsbeskrivning

LSS- handläggarna utreder ärenden utifrån inkomna ansökningar om LSS – insatser samt vissa SoL insatser. I ansvarsområdet ligger även uppföljning och omprövning av pågående insatser samt bosamordning. LSS-teamet handlägger ärenden gällande barn, ungdomar och vuxna.

Kvalifikationer

Examen från socionom - eller sociala omsorgsprogrammet samt tidigare erfarenhet av myndighetsutövning är ett krav. Vi vill att du har god administrativ förmåga och lätt för att uttrycka dig muntligt och skriftligt. Bra bemötande och god förmåga att samarbeta är en förutsättning för det teamarbete som bedrivs.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
1 september 2017
Tillträde

Eller enligt överenskommelse. Med möjlighet till förlängning.

Tidsbegränsad till
28 februari 2018
Längd
3-6 månader
Ansök senast
13 augusti 2017
Referensnummer
A699363
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Maria Nyqvist
Enhetschef, LSS och debitering
054-540 61 51
Facklig företrädare
Charlotte Isaksson
 
SSR
 
054-540 55 17
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den