Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Biträdande skolledare till Rudsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Rudsskolan är en stor, vital och spännande arbetsplats för årskurserna 7 till 9. Vi präglas av hög kvalitet och har nöjda elever som är stolta över sin skola. Vi har en hög trivsel och vi drivs av utmanande mål för vår skolas bästa. Vi är utvecklingsorienterade och alla bidrar i det arbetet. Det finns stora möjligheter för dig att driva olika utvecklingsarbeten och ett friutrymme att skapa det du drömt om att utveckla. Du kommer till ett tryggt, professionellt och roligt kollegium med fokus på hög kvalitet, bra relationer och där eleverna alltid sätts i centrum!
Vi söker dig som vill någonting med ditt jobb, som drivs av idéer och ser möjligheterna och som vill vara med och ge eleverna de allra bästa förutsättningarna för sin egen framtid.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och bygga framtidens skola? Nu söker vi en till biträdande skolledare som tillsammans med rektor och vår fantastiska personal fortsätter att utveckla skolan.
Ditt uppdrag är att tillsammans med lärarna leda det pedagogiska arbetet med fokus på elevernas kunskapsutveckling.
Beroende på vilka styrkor, intressen och kompetenser du och dina skolledarkollegor har kommer ni att fördela ansvar och uppgifter mellan er. Det finns med andra ord stora möjligheter för dig att kunna påverka din roll och samarbetet i gruppen. Som biträdande skolledare har du tillgång till kvalificerat stöd inom bland annat ekonomi och HR.
Vi är otroligt stolta över våra verksamheter och söker dig som vill bidra till att behålla och utveckla kvaliteten. Är du en ledare som trivs med ansvar och att arbeta i team har vi jobbet för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarutbildning och erfarenhet av att arbeta på skola, helst grundskola. Du en tydlig och trygg pedagogisk ledare med fokus på elevers lärande. Du har förmåga att initiera, entusiasmera, och skapa resultat. Du har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga vilket gör att du har lätt för att skapa relationer med medarbetare, elever och föräldrar. Självklart värdesätter du mångfald och ser olikheter som en tillgång i verksamheten.
Varmt välkommen till oss!

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde snarast efter överenskommelse

Ansök senast
31 juli 2017
Referensnummer
A702208
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

David Larsson
Rektor
054 540 33 27
david.larsson@karlstad.se

Johan Sjövall
Skolområdeschef Öst
054-540 29 08
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den