Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i fritidshem/ Fritidspedagog

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vallargärdets skola F-6 och tillhörande fritidshem är belägna i vackra Ulvsby, ca 1 mil norr om Karlstad. Skolan har ca 180 elever med god sammanhållning samt ett gott samarbete i personalgruppen.

Arbetsbeskrivning

fritidspedagog/ lärare i fritidshem. På skoltid är ditt uppdrag riktat till rastverksamhet, skola och undervisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/ lärare i fritidshem och vi ser helst att du har behörighet att undervisa i idrott åk 1-6.
Du behöver ha lätt för att samarbeta men också kunna ta ett eget ansvar för olika uppgifter.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
10 augusti 2017
Ansök senast
26 april 2017
Referensnummer
A673382
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

irene Lidström
Rektor
054-5403456
irene.lidstrom2@karlstad.se
Facklig företrädare
Lärarförbundet
 
054-216689
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den