Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Fritidspedagog/lärare i fritidshem, Färjestadsskolan 4-6

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en fritidspedagog/lärare i fritidshem till åk 4-6 i den nybyggda modulskolan på Färjestad. Även ditt uppdrag skoltid kommer att vara riktat mot åk 4-6. Skolan har idag 180 elever och vi arbetar målmedvetet mot ökad måluppfyllelse och med att skapa en bra fritidshemsverksamhet. Ett av de utvecklingsområden vi har startat upp i höst är att vi deltar i trivselprogrammet. För mer info se trivselledare.se

Kvalifikationer

Utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
2 januari 2018
Tillträde

Tillträde efter överenskommelse. Det finns möjlighet till att arbeta deltid men det är önskvärt att arbetstiden fördelas över 5 dagar.

Ansök senast
25 oktober 2017
Referensnummer
A722091
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Svante Johansson
Rektor
054-540 32 64
svante.johansson@karlstad.se
Facklig företrädare
Lärarförbundet
 
054-21 84 45
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den