Näringslivet i Karlstad

Välkommen på företagsmingel

Vad händer i Karlstads centrum den närmaste framtiden? Har du frågor om parkering, busstråk, trafikflöden, torget, Karlstad C, nya byggnationer –  eller något annat som berör utvecklingen i centrala Karlstad?

Då är du välkommen på företagsmingel i Gamla Wermlandsbankens lokaler vid Stora torget den 11 oktober mellan klockan 17.00 och 19.00. Här får du tillfälle att ställa dina frågor till politiker och tjänstemän som jobbar med just stadsutvecklingen och infrastruktur.

Datum

Onsdagen den 11 oktober, 2017.

Tid

Klockan 17.00-19.00 (drop-in).

Plats

Gamla Wermlandsbankens lokaler vid Stora torget.

Minglet är ett resultat av de 100 företagsbesök som genomfördes förra året och tanken är att genomföra flera träffar framöver. Vi vill öka dialogen med näringslivet och på träffarna kommer politiker och tjänstemän finnas för att lyssna, svara på frågor kring vad som händer just nu.

Anmäl dig senast den 3 oktober

Vi bjuder på kaffe och smörgås och vill därför gärna veta hur många som kommer att delta. Du anmäler dig via formuläret nedan. Din anmälan vill vi ha senast den 3 oktober.

Varmt välkommen!

*obligatoriska uppgifter


Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den