Jobba hos oss

Sommarjobba inom vård och omsorg

VOF Verksamhetsbilder

Vill du jobba med att stödja människor i sommar? Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom äldreomsorg och funktionsstöd.

Rekryteringsdagar för sommaren 2017

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Nu söker vård- och omsorgsförvaltningen cirka 300 sommarjobbare till sommaren 2017. Vill du ha ett arbete som är viktigt på riktigt?

Arbetsbeskrivning

Hos oss kan du arbeta med att stödja personer inom funktionsstöd, vårdboende eller hemtjänst. Vi har även nattpatruller och en larmpatrull. Läs mer om våra olika verksamheter här.

Vi bjuder in till rekryteringsdagar under två eftermiddagar den 23-24 februari. Rekryteringsdagarna kommer att äga rum i Karolinens lokaler på Våxnäsgatan 10 i Karlstad. Chefer från respektive verksamhet kommer finnas på plats för att informera om våra verksamheter och jobb samt genomföra intervjuer.

Anmälan till någon av dessa dagar görs via e-post till vo.sommarrek@karlstad.se.  I e-postmeddelandet vill vi att du anger namn samt önskemål om datum, 23 eller 24 februari.
I svaret från oss får du veta vilken av dagarna du är välkommen.

Till rekryteringdagen tar du med CV och personligt brev med namn, adress och telefonnummer samt övriga handlingar du önskar åberopa i din ansökan (exempelvis betyg, examensbevis, yrkeslegitimation, referenser eller liknande). Ta även med ett foto på dig själv.

Rekryteringsdagarna kommer att inledas med en gemensam presentation om verksamheterna, information runt intervjuerna samt vad som händer efter dessa dagar. Efter den gemensamma presentationen kommer intervjuerna att starta, varje intervju beräknas ta ungefär 15 minuter.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Du ska ha fyllt 18 år.

B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden.

Innan erbjudande om anställning begär vi att få se utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde sker löpande under sommaren

Ansökan

Anmälan till någon av dessa dagar görs via e-post till vo.sommarrek@karlstad.se. Ange ditt namn samt vilken av dagarna du vill komma, 23 eller 24 februari.

Ansök senast: 2017-02-22

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring att sommarjobba inom vård- och omsorg är du välkommen att kontakta oss:

Paulina Lindstedt, Personalsekreterare telefon 054-540 55 97

Kommunal sektion. 8, facklig företrädare telefon 054-540 47 54

 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den