Cykelkampen 2017

Anmäl dig

Anmäl dig via webben eller direkt via i appen för att vara med i Cykelkampen.

Delta i Cykelkampen – så här gör du

Du kan använda både appen och webbplatsen för att registrera dig till kampanjen och registrera dina cykelresor. Tänk på att du måste tillåta åtkomst för platsinformation i din smartphone och direkt i appen.

Här hittar du Navikiappen och laddar hem den:

  1. Skapa en användare. Skapa ett konto för att logga in. Det kan du registrera direkt i appen Naviki eller via Naviki's webbsida.
  2. Välj inställningar på startmenyn. I appen går du in under inställningar och loggar in på ditt konto. Har du inte registrerat ett konto tidigare väljer du "Registrera dig" första gången du loggar in.
  3. Välj "Contests" Detta kan du göra i appen eller på webbsidan.
  4. Välj ECC2017. Denna hittar du under fliken "Contests".
  5. Aktivera ”I’m Participating” och välj Karlstad som stad. Det är allt du behöver göra för att vara med och tävla individuellt.
  6. Anslut dig till ditt lag. Om du eller din lagledare har anmält ett lag ansluter du till laget genom att gå in på "My Teams".

Mer information om hur du anmäler dig och registrerar dina resor huttar du här. Här finns också instruktiva bilder.

Cykla och spara dina resor i appen

Det är enkelt att spara dina cykelresor. Så här gör du:

  • Tryck på ”Spara Vägen” när du börjar din resa.
  • Välja ”Stoppa uppladdningen” efter att du har nått ditt mål. Då sparas hela din resa.
  • Om du använder Naviki för att navigera efter en planerad rutt eller en redan sparad väg, väljer du istället först ”Börja navigering” och sedan ”Stoppa uppladdningen” när du har nått ditt mål. Naviki inkluderar automatiskt alla sparade resor i Cykelkampen.
  • För att registreringen ska fungera via appen, måste du starta den varje gång du cyklar.

Registrera resor på webben regelbundet på webben

Om du inte använder appen för att registrera dina cykelturer, kan du istället efterregistrera dem på webben. Observera att du bara kan lägga upp max åtta resor per dag. Tänk därför på att inte vänta till sista dagen med att registrera dina resor!

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den