skolområde öst

Kronoparksskolan

En internationell skola på hållbar väg.

Här möts du av glädje och nyfikenhet! Vi är en modern skola där elevens behov står i fokus. Grunden för vårt arbetssätt är att alla är olika och lär på olika sätt. Vi individanpassar undervisningen med hänsyn till varje elevs behov och alla våra elever ska lyckas utifrån sin ambitionsnivå och våra styrdokument.

Vi vill att våra elever ska känna att de är med och tar ansvar för samhällets utveckling. De ska ha en tillit till sin egen förmåga att vara med och kunna påverka samhället i stort. En viktig del är därför vårt språkutvecklande arbetssätt. Målet i årskurs 3 är att alla våra elever ska ha mycket goda förutsättningar att aktivt delta i vårt demokratiska samhälle.

Vi uppmuntrar våra elever att aktivt vara med och lämna idéer om både undervisning och arbetsmiljö i skolan. 

Kronoparksskolan har en engagerad och närvarande personal. Vi strävar efter att alla lärare ska ha formell behörighet i alla ämnen de undervisar i.

Du är alltid välkommen att besöka oss.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den