Coronaviruset

Information angående Covid-19

Vårblomma i förgrunden med Alsters herrgård i bakgrunden

Alsters herrgård följer utvecklingen av coronaviruset tillsammans med berörda myndigheter och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Herrgården håller öppet varje dag under sommaren. 

Vi är en del av Karlstads kommun och följer likt resten av kommunen utvecklingen av coronaviruset tillsammans med berörda myndigheter och följer även Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Alsters herrgård har stora ytor utomhus med herrgårdspark och omgivande naturområden, och har under högsäsong de flesta verksamheter öppna på området. För att minska risken för smittspridning har vi vidtagit många åtgärder i förhoppning om att vara ett bra och lämpligt besöksmål även i virustider.

Förhoppningsvis kan vi vara det andningshål som kanske så många behöver framöver och herrgårdspark med lekskog, grillplats och naturstigar ger bra förutsättningar för detta. 

Varmt välkomna om ni är friska och ta hand om er!

 

Förändringar i verksamheten utifrån Coronaviruset

Uppdaterat 30 september 2021

Alla verksamheter håller öppet under sommaren och möbleringen har förändrats för att ge förutsättningar för att hålla avstånd. Vi har ett flertal handspritstationer samt skyddsglas vid diskar. 

Restaurang och café

Öppet 1 maj - 30 september dagligen 11-17. 

Avstånd mellan sällskap gäller. Låt gärna en person i sällskapet beställa åt alla för att minska risken för trängsel.  

 

 

 

Uppdaterad den