Coronaviruset

Information angående Covid-19

Vårblomma i förgrunden med Alsters herrgård i bakgrunden

Alsters herrgård följer utvecklingen av coronaviruset tillsammans med berörda myndigheter och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Herrgården håller öppet varje dag under sommaren.

Vi är en del av Karlstads kommun och följer likt resten av kommunen utvecklingen av coronaviruset tillsammans med berörda myndigheter och följer även Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Alsters herrgård har stora ytor utomhus med herrgårdspark och omgivande naturområden, och har under högsäsong några öppna byggnader på området. Vi kommer utöka städning och vidta de åtgärder som krävs i förhoppning om att vara ett bra och lämpligt besöksmål även i virustider.

Förhoppningsvis kan vi vara det andningshål som kanske så många behöver framöver och redan nu kan herrgårdspark med lekskog, grillplats och naturstigar besökas för de som har möjlighet.

Varmt välkomna om ni är friska och ta hand om er!

 

Förändringar i verksamheten utifrån Coronaviruset

Uppdaterat 9 februari 2021

Alla verksamheter inomhus har för tillfället helt stängt och vi planerar att öppna första maj 2021. Utomhusytorna som herrgårdspark, grillplats, vandringsleder och lekskog går bra att besöka. Tillgång till toalett kan inte erbjudas.    

Uppdaterad den