Alsters herrgård

Bröllop och fest

Normalt kan du fira bröllop, födelsedag, dop eller andra festliga tillfällen på Alsters herrgård, en historisk 1700-talsmiljö med naturskön omgivning. 2018 och 2019 har vi dock svårt att emot bokningar för högtid och fest på grund av att cafét och restaurangen under sommaren 2018 är i ny regi. I år hamnar fokus på driften av den dagliga verksamheten med lunch och a´la carte och då vi ännu inte vet hur driften efter oktober 2018 kommer se ut, har vi svårt att i nuläget även ta emot bokningar för framtiden. 

Normalt sett kan du boka Alsters herrgård för bröllop, högtid och kalas året runt. Under sommarsäsongen finns dock begränsade möjligheter eftersom restaurangen har öppet dagligen. I herrgårdscaféet finns plats för 40-70 personer beroende på dukning i matsalen med tillhörande små rum. I magasinet finns det plats för cirka 100 personer beroende på dukning och utformning.

Bröllop i herrgårdsparken 

Normalt kan du boka ditt bröllop i herrgårdsparken om det inte kolliderar med övriga verksamheter och program. 

Övrigt

Alsters herrgård har ingen möjlighet till övernattning.

Kontakt och bokning

Alsters herrgård
Telefon: 054-540 23 50
E-post:alstersherrgard@karlstad.se

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den