Alsters herrgård

Bröllop och fest

Normalt kan du fira bröllop, födelsedag, dop eller andra festliga tillfällen på Alsters herrgård, en historisk 1700-talsmiljö med naturskön omgivning. 2018 och 2019 har vi dock svårt att emot bokningar för högtid och fest på grund av att cafét och restaurangen under 2018 och 2019 är i regibyte. Sommaren 2019 hamnar fokus på driften av den dagliga verksamheten med lunch och a´la carte och vi har svårt att i nuläget ta emot bokningar för framtiden. 

I vanliga fall kan du boka Alsters herrgård för bröllop, högtid och kalas året runt. Under sommarsäsongen finns dock begränsade möjligheter eftersom restaurangen har öppet dagligen. I herrgårdscaféet finns plats för 40-70 personer beroende på dukning i matsalen med tillhörande små rum. I magasinet finns det plats för cirka 100 personer beroende på dukning och utformning.

Bröllop i herrgårdsparken 

Normalt kan du boka ditt bröllop i herrgårdsparken om det inte kolliderar med övriga verksamheter och program. 

Övrigt

Alsters herrgård har ingen möjlighet till övernattning.

Kontakt och bokning

Alsters herrgård
Telefon: 054-540 23 50
E-post:alstersherrgard@karlstad.se

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den