Alsters herrgård

Café och restaurang

På Alsters herrgårdscafé kan du äta vällagad husmanskost och hembakat kaffebröd. Vår förhoppning är att god mat tillsammans med vacker utsikt över Vänern och kvittrande fågelsång ska ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Det ska vara gott för alla sinnen!

 

Välkommen på Afternoon Tea med värmländska inslag, tre söndagar i september.

Alsters herrgård dukar upp en buffé med hembakade scones, olika sorters snittar och Petit Chouxer, färsk frukt och smoothies. Dessutom bakar vår egen konditor Astrid vackra bakverk och andra små sötsaker som passar till buffén. Téerna som serveras är Alsters Herrgårdsblandning - ett grönt té med doft av nyslaget gräs och vackra blomster, samt Frödingblandning - ett smakrikt svart té. Lemon curd, honung och marmelader är från Värmland, dessa finns även till försäljning i herrgårdsbutiken. Ett härligt sätt att fördriva en ledig eftermiddag, speciellt i trevligt sällskap.

Söndag 16, 23 och 30 september kl 12.00-16.00. Dubbla sittningar 12.00 och 14.00. Begränsat antal platser. FULLBOKAT!

Afternoon tea erbjuds enbart genom bordsbokning via alstersherrgard@karlstad.se eller på telefonnummer 054 540 23 50.

Pris: 195 kr.
Halva priset för barn upp till och med 12 år

Alla sittningar alla dagar är nu fullbokade men vi hoppas kunna återkomma med Afternoon tea redan nästa år.

Vi har tyvärr inga möjligheter att erbjuda laktos- och glutenfria alternativ på vårt Afternoon Tea men gör det alla övriga dagar under sommaren.

Ordinarie lunch och a´la carte utgår och ersätts av Afternoon tea. Vi erbjuder dock fortfarande enklare fika till ströbesökare.

Kombinera gärna med Berättelsen om Fröding kl 12.00 , 14.00 eller 16.00.

 

Veckomenyn presenteras på vår facebooksida.

Ny samarbetspartner sökes

Alsters herrgård söker en driftig krögare som vill hyra lokalerna inför 2019 för drift av café- och restaurangverksamhet på Alsters herrgård. Tillträde kan fås redan från 1 november 2018.

Samarbetspartner sökes till Alsters herrgårdscafé och restaurang 

 

 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den