Alsters herrgårdscafé

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Alsters herrgårds klassiska Afternoon Tea. Alsters herrgårdscafé och vår egen konditor Astrid dukar upp en buffé med hembakade scones, tårtor, bakverk och annat sött. Ett härligt sätt att tillbringa en ledig eftermiddag, särskilt i trevligt sällskap.

 

Afternoon Tea serveras helger i oktober 2021 med start den 9 oktober. Sittningar lördagar och söndagar 14.00-16.00 och 16.30-18.30.

Pris vuxen: 215 kr.

Pris barn upp till 12 år: 110 kr.

0 – 2 år gratis.

Endast bordsbokning via alstersherrgard@karlstad.se eller 054-540 23 50. Bokningen är öppen vardagar på kontorstid och aktuella helger under oktober från 12.00. Bokning via e-post är att föredra då vi inte alltid har möjlighet att svara i telefon. 

De flesta bakverk på vårt Afternoon Tea innehåller gluten, laktos, socker och ägg så få alternativ erbjuds utan detta innehåll. 

Med reservation för ändringar.

 

Covid-19

Vi tänker oss att ett sällskap i taget ska få gå och hämta från buffébordet och vi kommer förstås bara boka ett sällskap/bord. Vi håller avstånd mellan borden och sällskapen men vi är i en restaurangmiljö med begränsat utrymme. Det innebär att vi alla behöver hjälpas åt att hålla avstånd och att respektera de regler och förordningar som finns. 

Uppdaterad den