Evenemang

Evenemangskalender

Midsommarbrudpar på Alsters herrgård

Här presenteras alla evenemang och aktiviteter som sker på Alsters herrgård. Kalendern uppdateras löpande alltefter programmen sätts.

Gustaf & Viktor Norén

Gustaf och Viktor Norén, med förflutet i Mando Diao, Sugarplum fairy och State of Sound, åker på turné med Floda spelmän. Turnéstarten sker på Alsters herrgård.

Bröderna Gustaf och Viktor Norén kommer i sommar att turnera tillsammans med Floda spelmän. Idén kommer från början från Gustaf, som efter att ha flyttat till Dala-Floda förra året året upptäckte den lokala passionen inom den musikgenre han själv är uppvuxen med – folkmusiken.

Med finstämd och stämningsfull instrumentering kommer repertoaren bestå av stora delar Fröding med guldkorn från både den massiva succén “Infruset” såväl som nyskrivna alster, kombinerat med inslag av Mando Diao, Sugarplum Fairy och State Of Sound.

Datum
29 juni 2019
Tid
19:00
Plats

Alsters Herrgård

Pris
Vuxen 395 SEK
Ståplats eller egen stol.
Tillgänglighet

Ramp

Rullstol

Hörslinga

Anpassad toalett

Hiss

Hitta hit

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den