Bostäder

Lediga villatomter

Murare murar en vägg
Drömmer du om att bygga ditt eget hus?

Vi säljer villatomter genom kommunens tomtkö till privatpersoner som vill bygga sitt eget hus. Alla tomter skall anslutas till kommunalt vatten- och avloppsnät.

Här erbjuder vi lediga småhustomter. Klicka på ortens namn för att se vilka tomter som är lediga just där och vad de kostar.

Gå med i tomtkön

För att få köpa en tomt måste du vara registrerad i kommunens tomtkö. Genom den får du ständigt information om nysläppta tomter och har möjlighet att reservera en tomt. Att gå med i tomtkön kostar för närvarande 1 000 kronor och därefter 300 kronor per kalenderår.

E-tjänst för nyanmälan i tomtkön

Blankett för anmälan till tomtkön

Om du väljer att skriva ut och fylla i blanketten så ska Ifylld blankett vara undertecknad av dig som söker och eventuella medsökande. Blanketten ska skickas till:

Lisa Eriksson
Mark och utveckling
Karlstads kommun
651 84 Karlstad

Vill du veta mer?

Mer information om hur köp av småhustomter går till, regler och vad du bör tänka på när det gäller bland annat lagfart, bygglov, vatten och avlopp hittar du här.

Kontakt

Vid frågor om köp av småhustomter och tomtkön är du välkommen att kontakta

Lisa Eriksson
Telefon: 054-540 00 00
E-post: tomtko@karlstad.se

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den