Flytta till Karlstad

Bilder från Karlstad

Karlstads domkyrka syns bakom grönskande trädUnionsstatyn framför tingshuset på Stora torget i KarlstadEtt tjockt snötäcke bäddar in älven. Närmast syns en gatlykta och i bakgrunden Karlstads domkyrkaHöstträd med gula löv vid KlarälvenCarl IX-statyn i KarlstadNågra hus i kvarteret runt Karlstads teater i Klara.Närbild av en snötäckt Sola-staty med Klarälven i bakgrundenSolastatyn i KarlstadMänniskor i rörelse på Gågatan i KarlstadLägenhetshusen närmast vattnet i bostadsområdet VågmästarenBryggan i Sandgrundsparken med vy mot Karlstads centrumFolkvimmel på bryggan i Sandgrundsparken en solig sommardag.Penséer i ResidensparkenTeaterparkenStenbron i Karlstad på håll. Framför syns pålarna som användes till flottning på älven förr. Stadshotellet i Karlstad sett från älven. På en brygga framför hotellet syns ett par människor.Brygga vid Klarälven i SandgrundsparkenFrödingsparkenKullerstenar som är täckta av orange höstlöv. En bit bort står två parkerade bilar.Entrén till Värmlands museumParkbänk på klippor vid VänernEtt tjockt snötäcke bäddar in älven. Närmast syns en gatlykta och i bakgrunden Karlstads domkyrkaSockerslottets fasad speglas i KlarälvenKlippor och livboj vid vattnet intill Skutbergets motionsanläggningFamilj på stranden i Sandgrunsparken i Karlstad.Europeiska flaggor vid Karlstads universitetTvå bussar möts vid Mitticity i KarlstadFlygfoto över KarlstadKupolen i Karlstad centrumFredsstatyn på Stora Torget Wermlands OperanStadshotellet i profil med blommorStadshotellet på distans vid älvenStadshotellet vid älvenMuseiparken med utsikt mot Värmlands MuseumBåtbuss vid slussen i pråmkanalenEn båtbuss lägger till längs pråmkanalenVy över pråmkanalen Vy från stranden vid Skutberget Par med hund SkutbergetVågor och kärlek på stranden i Skutberget Vy över strand från distans SkutbergetStrand vid SkutbergetIngång till Skutberget Sjön AlsternStaty på GågatanStaty av Hertig Karl Blommor och cyklist vid SandgrundsbronRäcke med blommor längs SandgrundsbronUtsikt från vattnet mot StenbronSangrundsparken med blomsterGrusväg genom SandgrundsparkenStrand vid SandgrundsparkenSandgrundsparken vy över klarälvenNärbild på Sola StatynSola med stadshotellet i bakgrundenSola i Karlstad med Klarälven i bakgrunden Vy över klarälven med stadsmiljö

Här hittar du bland annat bilder med fina och klassiska Karlstadsmotiv. Klicka på förstoringsglaset till vänster under den bild du vill ha. Då får du välja att visa bilden som högupplöst eller lågupplöst och kan sedan högerklicka på bilden för att spara ner den i valt format till din dator.

Om det inte fungerar att ladda ner bilden så kan du testa att använda en annan webbläsare.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den