Hitta och jämför alla gymnasieskolor

10 träffar inom Gymnasieskolor
Gymnasieskola Jämför med andra
Karlstad Fria Läroverk
Orrholmsgatan 4, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
072-159 23 64

Karlstad Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. Vi brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv. Du behöver inte ha med dig toppbetyg från grundskolan men hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt.

Klara Teoretiska Gymnasium
Kasernhöjden 9, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-17 74 40

Klara Gymnasium är en skola som sticker ut genom sitt unika pedagogiska arbetssätt och sina goda resultat. Skolan präglas av trygghet, trivsel och studiero och samtliga lektioner är lärarledda. Internationella projekt, ”Läxläsning på skoltid” och tillgängliga lärare är en naturlig del i skolans profil, där man mixar traditionella och moderna undervisningsmetoder i ett framgångsrikt koncept.

Lillerudsgymnasiet
Lillerud, Vålberg
Se på kartsidan
Telefon
054-840 800
054-54 50 72

Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag. Vi erbjuder Naturbruksprogrammet med yrkesutgångar mot djurvård, lantbruk och häst. För dig som vill satsa på tävlingsridning har vi NIU i ridsport. På alla yrkesutgångar kan du få allmän högskolebehörighet. Många av våra elever bor på skolan, vilket gör att vi har en trevlig och familjär stämning.

Nobelgymnasiet
Nokiagatan 20, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 15 00

Välkommen till ett samhälle i miniatyr! Här samlas praktiskt lagda, oavsett om det är bilar, frisyrer, elledningar eller make-up som intresserar. Hos oss lär både lärare och elev av varandra och intresset för hantverksyrken är gemensamt även om utbildningarna gäller skilda branscher. Du är viktigast för oss! Därför ser vi hela dig och kan ge dig den bästa starten på ditt framtida yrkesliv.

NTI-gymnasiet
Orrholmsgatan 4, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-14 62 40

NTI-gymnasiet Karlstad förbereder dig väl för framtiden. Vi använder modern teknik och programvaror i respektive bransch. På vårt program IT Teknik läser du bl a programmering och webutveckling. På IT Design läser du bl a webdesign och foto. IT El är ett yrkesprogram där du läser ämnen som gör dig lämplig till dator- och nätverkstekniker. Vi är en relativt liten skola där trivseln är stor.

Praktiska Karlstad
Packhusgatan 1, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-14 81 40

Välkommen till oss!

Vill du arbeta med ett praktiskt yrke och gå på en liten skola med stor gemenskap? Då finns vi här för dig! Vi använder oss av lärlingsmodellen, det vill säga utbildning i skola och på olika arbetsplatser (APL).

Små klasser! Hög anställningsbarhet!
Ger grundläggande högskolebehörighet, om du vill!

Praktiska är skolan mitt i arbetslivet.

Sundstagymnasiet
Sävegatan 7, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 15 70

Välkommen till en levande skola med skön stämning! Låt kreativiteten flöda och lär dig mer om kultur och samhälle. Här varvas lektionstid med bred underhållning i aulan och ingen dag är den andra lik.

Thorén Business School
Järnvägsgatan 4, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-202 18 60

Skolans målsättning är att förbereda våra elever för såväl universitetsstudier som ett framtida arbete eller eget företagande. Vi arbetar med blockschema och ämnesövergripande undervisning. Samtliga elever har praktik där de får prova på teorin i verkligheten. Vi erbjuder alla elever att åka på en business trip någonstans i Europa. Vi erbjuder även fotbolls- och hockeyprofil på samtliga program.

Tingvallagymnasiet
Tingvallagatan 6, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 16 50

Ett utmärkt val för dig som vill jobba inom handel, ekonomi, eller service- och upplevelseindustrin. Under studietiden finns möjlighet att studera utomlands och skolan jobbar aktivt för att hitta spännande praktikplatser i andra länder.

Älvkullegymnasiet
Sundstavägen 27, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 18 00

Välkommen till Karlstads främsta mötesplats för dig som gillar teknik, naturvetenskap, IT och media. Här studerar du i en lugn miljö med bra och erfarna lärare. En stor del av utbildningen sker i projektform och med ett nära samarbete med branschen, vilket ger dig bra kontakter för framtiden. Skolan är dessutom ett certifierat teknikcollege och samarbetar mycket med Karlstads universitet.

10 träffar inom Gymnasieskolor
Gymnasieskola Adress Jämför med andra
Karlstad Fria Läroverk Orrholmsgatan 4, Karlstad
Klara Teoretiska Gymnasium Kasernhöjden 9, Karlstad
Lillerudsgymnasiet Lillerud, Vålberg
Nobelgymnasiet Nokiagatan 20, Karlstad
NTI-gymnasiet Orrholmsgatan 4, Karlstad
Praktiska Karlstad Packhusgatan 1, Karlstad
Sundstagymnasiet Sävegatan 7, Karlstad
Thorén Business School Järnvägsgatan 4, Karlstad
Tingvallagymnasiet Tingvallagatan 6, Karlstad
Älvkullegymnasiet Sundstavägen 27, Karlstad