Hitta och jämför alla gruppbostäder

Om du beviljas plats på bostad med särskild service ska du få ett erbjudande om plats inom tre månader. Du kan lämna önskemål om vilket eller vilka boenden du helst vill flytta till. En del boenden har specifika inriktningar. Vi försöker alltid, i möjligaste mån, erbjuda dig en plats på något av de boenden som du önskat och som kan tillgodose dina behov.

20 träffar inom Gruppbostäder
Gruppbostad Jämför med andra
Andstigen
Andstigen 8, Skattkärr
Se på kartsidan
Telefon
010-130 57 06

Gruppbostaden Andstigen ligger i en villaliknande byggnad i Skattkärr. Gruppbostaden har fem platser. Alla lägenheter ligger i direkt anslutning till gemensamma utrymmen. I gruppbostaden finns personal när du är hemma, även på natten.

Verksamheten är speciellt anpassad till personer med autism.

Berghaga
Berghaga Bågen 2, Vålberg
Se på kartsidan
Telefon
010-130 57 77

Gruppbostaden Berghaga ligger i Vålberg och är en gruppbostad med fem lägenheter. Alla lägenheter ligger i direkt anslutning till gemensamma utrymmen. I gruppbostaden finns personal när du är hemma, även på natten.

Verksamheten är speciellt anpassad till personer med autism.

Fagerängsgatan
Fagerängsgatan 23, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 56 91

Gruppbostaden Fagerängsgatan ligger i en villaliknande byggnad i stadsdelen Romstad. Gruppbostaden har fem lägenheter. Alla lägenheter ligger i direkt anslutning till gemensamma utrymmen. I gruppbostaden finns personal när du är hemma, även på natten.

Fru Gustavas väg
Fru Gustavas väg 1, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 56 89

Gruppbostaden Fru Gustavas väg ligger i stadsdelen Hultsberg och är en gruppbostad med fem lägenheter. Alla lägenheter ligger i direkt anslutning till gemensamma utrymmen. I gruppbostaden finns personal när du är hemma, även på natten.

Frödingshöjd 9
Frödingshöjd 9, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 60 62

Gruppbostaden Frödingshöjd 9 ligger i stadsdelen Frödingshöjd. Gruppbostaden har sex lägenheter. I gruppbostaden finns personal när du hemma, även på natten.

Granhult
Slånbärsliden 21, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 56 97

Gruppbostaden Granhult ligger i en villaliknande byggnad i stadsdelen Granhult. Gruppbostaden har fem lägenheter. Alla lägenheter ligger i direkt anslutning till gemensamma utrymmen. I gruppbostaden finns personal när du hemma, även på natten.

Jakthornsgatan 10-12
Jakthornsgatan 10-12, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 56 47

Gruppbostaden Jakthornsgatan 10-12 ligger i stadsdelen Kronoparken. Den består av sex lägenheter som är placerade på nedre plan i ett hyreshus. På gruppbostaden finns personal när du är hemma, även på natten.

Klasmossevägen
Klasmossevägen 5, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 56 69

Gruppbostaden Klasmossevägen ligger i stadsdelen Kronoparken och har sex lägenheter. Alla lägenheter ligger på samma plan i en herrgårdsliknande byggnad. I gruppbostaden finns personal när du är hemma, även på natten.

Lillerud
Lillerud 30, Vålberg
Se på kartsidan
Telefon
054-540 56 80

Gruppbostaden Lillerud är en villaliknande byggnad utanför Vålberg. Gruppbostad har sex lägenheter. Alla lägenheter ligger i direkt anslutning till gemensamma utrymmen. I gruppbostaden finns personal när du är hemma, även på natten.

Boendet riktar sig i första hand till personer med autism.

Långenäsvägen
Långenäsvägen 310, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 00 00

Långenäsvägens gruppbostad ligger lantligt placerat mellan Kronoparken och Edsgatan i Karlstad. Här erbjuds en lugn miljö med naturen nära och samtidigt butiker och stadsbussförbindelser på promenadavstånd. Det finns sex lägenheter förlagda på två våningsplan. Hela byggnaden är tillgänglighetsanpassad och hiss till andra våningen finns.

20 träffar inom Gruppbostäder
Gruppbostad Adress Jämför med andra
Andstigen Andstigen 8, Skattkärr
Berghaga Berghaga Bågen 2, Vålberg
Fagerängsgatan Fagerängsgatan 23, Karlstad
Fru Gustavas väg Fru Gustavas väg 1, Karlstad
Frödingshöjd 9 Frödingshöjd 9, Karlstad
Granhult Slånbärsliden 21, Karlstad
Jakthornsgatan 10-12 Jakthornsgatan 10-12, Karlstad
Klasmossevägen Klasmossevägen 5, Karlstad
Lillerud Lillerud 30, Vålberg
Långenäsvägen Långenäsvägen 310, Karlstad