Hitta och jämför alla förskolor

Förskolor är väldigt viktiga för barns utveckling.

67 träffar inom Förskolor
Förskola Jämför med andra
Allergiförskolan Rönnen
Stagnellsgatan 14, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-18 12 10

Tanken med Allergiförskolan Rönnen är att det ska gå barn med eller utan allergier i samma barngrupp. Förskolan består av en avdelning för barn mellan 1-5 år.

Vår förskola Rönnen ligger centralt belägen på Herrhagen. Vårt läge ger oss stora möjligheter att utnyttja Karlstads natur och kultur. Vi serverar lunch av god kvalitét gjord från grunden av Iris restaurang och café.

Alsters förskola
Toppstavägen 30, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 00 00

På Toppstavägen i Alster hittar ni Alsters förskola.

På Alsters förskola arbetar vi med ett tematiskt arbetssätt. Vi inspireras av Reggio Emilias förhållningssätt och barnsyn, där det "kompetenta barnet" står i fokus.

August
Lomvägen 5, Skattkärr
Se på kartsidan
Telefon
054-86 00 90

Vi finns i Skattkärr och bedriver naturförskola för barn i åldern 1-5 år.
Grundidén i Utomhuspedagogik är att barns behov av kunskap, rörelse och gemenskap tillfredsställs genom vistelse i naturen. När barn rör sig i naturen tränas på ett naturligt sätt deras förmåga att tolka sinnesintryck.
Dom lär sig bedöma avstånd, nivå, lutning, färgskiftningar och former.

Backa Förskola
Skolgatan 7, Molkom
Se på kartsidan
Telefon
0736-656 16 92

Backa Förskola erbjuder en trygg och utvecklande vardag fylld av lek, kreativitet, gemenskap och lärande i en vacker och naturnära miljö. Förskolan är ekologisk och giftfri. Vår personal ser barnen som kompetenta individer och tar sig verkligen tid att se och lyssna till varje barn. Yoga, Mindfulness och NVC är centrala verktyg i vår verksamhet. Läs mer om vad detta innebär på vår hemsida!

Björkdungens förskola
Guståsgatan 6A, Väse
Se på kartsidan
Telefon
054-540 00 00

Förskolan Björkdungen är belägen i Väse skola. Våra tre avdelningar heter Svalan, Tärnan och Duvan. Svalan har barn i ålder 4-5 år, Tärnan och Duvan har barn i ålder 1-3 år.

Blåklinten
Högklintsvägen 1, Molkom
Se på kartsidan
Telefon
0553-100 20

Vår förskola ligger i centrala Molkom och bedrivs i en suterrängsvilla med naturen inpå knutarna, där gården inbjuder till mycket lek och fantasi. Blåklinten är ett personalkooperativ som startade 1994. Det krävs ingen arbetsinsats av föräldrarna, men vi tycker att det är viktigt med ett bra samarbete med "våra" familjer. Vi har två barngrupper: en yngregrupp, 1-3 år, och en äldregrupp, 3-6 år.

Bullerbyns förskola
Västerdalsvägen 2, Vålberg
Se på kartsidan
Telefon
054-540 00 00

Välkommen till Bullerbyns förskola! För oss är det viktigt att ditt barn får ett bra bemötande och att vi har goda relationer med varandra.

Cosmos
Parkgatan 9C, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-18 03 03

Cosmos Montessoriförskola startade 1996 i vår röda tvåvåningsvilla. Vi arbetar enligt Montessorifilosofi, som erbjuder en förberedd miljö där vi tar till vara barnets intresse och utveckling. På Cosmos är barnen i centrum.
Vi har en sockerfri kostpolicy och ekologiska råvaror är av vikt i vårt kök. Vårt motto är att erbjuda "A home away from home."

Daggkåpans förskola
Skogsvallsvägen 43, Skattkärr
Se på kartsidan
Telefon
054-540 00 00

Daggkåpans förskola är ett fristående enplanshus beläget i ett villaområde i Skattkärr, som är en ort ca 1 mil utanför Karlstad. Förskolan ligger vid en återvändsgata intill en idrottsplats och ett skogsområde. Närheten till skogen ger möjligheter för friluftsaktiviteter.

Edsvalla förskola
Axel Danielssons Väg 6, Edsvalla
Se på kartsidan
Telefon
054-540 00 00

Välkommen till Edsvalla förskola! För oss är det viktigt att era barn får ett bra bemötande och att vi har goda relationer med varandra.

67 träffar inom Förskolor
Förskola Adress Jämför med andra
Allergiförskolan Rönnen Stagnellsgatan 14, Karlstad
Alsters förskola Toppstavägen 30, Karlstad
August Lomvägen 5, Skattkärr
Backa Förskola Skolgatan 7, Molkom
Björkdungens förskola Guståsgatan 6A, Väse
Blåklinten Högklintsvägen 1, Molkom
Bullerbyns förskola Västerdalsvägen 2, Vålberg
Cosmos Parkgatan 9C, Karlstad
Daggkåpans förskola Skogsvallsvägen 43, Skattkärr
Edsvalla förskola Axel Danielssons Väg 6, Edsvalla