Hitta och jämför alla bibliotek

9 träffar inom Bibliotek
Bibliotek Jämför med andra
Edsvalla bibliotek
Telefon
054-540 23 96

Edsvalla bibliotek är beläget i Edsvalla Folkets Hus. Här finns böcker, tidskrifter och ljudböcker. En dator med internet och Office-program finns tillgänglig. Bibliotekets databas innehåller tidningar på flera olika språk, tidskriftsartiklar, uppslagsverk, en internationell databas om stipendier, författarlexikon, släktforskningsarkiv och information om länder.

Karlstads stadsbibliotek
Telefon
054-540 24 00

På plan 2 i Bibliotekshuset finns stadsbiblioteket med en stor samling böcker, filmer, tidningar och tidskrifter. Här finns också Värmlandssamlingen, en släktforskaravdelning och en musikavdelning med musikavlyssning, en stor samling cd-skivor och noter. I biblioteket och på Studiehyllan finns datorer med Internet, databaser och Officeprogrammen. Trådlöst nätverk finns i hela Bibliotekshuset.

Molkoms bibliotek
Telefon
054-540 24 05

Molkoms bibliotek ligger i anslutning till Nyeds skola. Här finns böcker, tidningar, tidskrifter, filmer och ljudböcker. Datorer med internet och Office-program finns tillgängliga. Bibliotekets databas innehåller tidningar på flera olika språk, tidskriftsartiklar, uppslagsverk, en internationell databas om stipendier, författarlexikon, släktforskningsarkiv och information om länder.

Skattkärrs bibliotek
Telefon
054-540 24 03

Skattkärrs bibliotek är beläget i Skattkärrs centrum. Här finns böcker, tidningar, tidskrifter, filmer och ljudböcker. Datorer med internet och Office-program finns tillgängliga. Bibliotekets databas innehåller tidningar på flera olika språk, tidskriftsartiklar, uppslagsverk, en internationell databas om stipendier, författarlexikon, släktforskningsarkiv och information om länder.

Skåre bibliotek
Telefon
054-540 23 95

Skåre bibliotek är beläget i Skåre centrum. Här finns böcker, tidningar, tidskrifter, ljudböcker och filmer. Datorer med internet och Office-program finns tillgängliga. Bibliotekets databas innehåller tidningar på flera olika språk, tidskriftsartiklar, uppslagsverk, en internationell databas om stipendier, författarlexikon, släktforskningsarkiv och information om länder.

Vålbergs bibliotek
Telefon
054-540 23 97

Vålbergs bibliotek ligger vid Norsplan i Vålbergs centrum. Här finns böcker, tidningar och tidskrifter. Datorer med internet och Office-program finns tillgängliga. Bibliotekets databas innehåller tidningar på flera olika språk, tidskriftsartiklar, uppslagsverk, en internationell databas om stipendier, författarlexikon, släktforskningsarkiv och information om länder.

Våxnäs bibliotek
Telefon
054-540 23 98

Våxnäs bibliotek är beläget i Våxnäs centrum. Här finns böcker, tidningar, tidskrifter, ljudböcker och filmer. Datorer med internet och Office-paket finns tillgängliga. Bibliotekets databas innehåller tidningar på flera olika språk, tidskriftsartiklar, uppslagsverk, en internationell databas om stipendier, författarlexikon, släktforskningsarkiv och information om länder.

Väse bibliotek
Telefon
054-540 24 02

Väse bibliotek ligger i anslutning till Väse sporthall. Här finns böcker, tidningar, tidskrifter, ljudböcker och filmer. En dator med internet och Office-program finns tillgänglig. Bibliotekets databas innehåller tidningar på flera olika språk, tidskriftsartiklar, uppslagsverk, en internationell databas om stipendier, författarlexikon, släktforskningsarkiv och information om länder.

Älvsbacka bibliotek
Telefon
054-540 00 00

Biblioteket finns i den vackra sockenstugan. Här kan du låna böcker och ljudböcker, vi beställer också efter önskemål hem de titlar vi inte har.
Älvsbacka församlings kyrkoböcker finns tillgängliga gratis på internet, vi visar hur du hittar dem. Vi har bibliotekscafé första onsdagen i månaden under september-juni.

9 träffar inom Bibliotek
Bibliotek Adress Jämför med andra
Edsvalla bibliotek
Karlstads stadsbibliotek
Molkoms bibliotek
Skattkärrs bibliotek
Skåre bibliotek
Vålbergs bibliotek
Våxnäs bibliotek
Väse bibliotek
Älvsbacka bibliotek