Hitta och jämför alla personlig assistans

Du som har beviljats personlig assistans väljer vem som ska anordna assistansen. Om du inte vill eller kan anlita ett assistansföretag väljer du själv vem av kommunens godkända utförare som ska utföra den personliga assistansen. Är du inte nöjd med den utförare av personlig assistans som du valt har du möjlighet att byta. På den här sidan hittar du kommunens godkända utförare.

3 träffar inom Personlig assistans
Personlig assistans Jämför med andra
Fröken Fridas Assistans
Gullbergs Strandgata 36A, Göteborg
Se på kartsidan
Telefon
031-383 26 40

Fröken Fridas Assistans är ett familjärt företag som tillhandahåller personlig assistans för barn, unga vuxna och vuxna. Vi arbetar med stort fokus på helheten vad gäller assistansen och vår målsättning är att vara en del i denna helhet. En av Fröken Fridas Assistans främsta värdegrunder är att bygga långa, trygga relationer med våra kunder. Vi värnar om den personliga kontakten och närheten.

Nordica Assistans
Drakenbergsgatan 1C, Örebro
Se på kartsidan
Telefon
020-15 20 01

Vår vision är att kunna erbjuda smidiga och personligt utformade lösningar som anpassas utifrån varje kunds intressen, personlighet och behov. Vi är ett tillgängligt och flexibelt företag med korta beslutsvägar, en utpräglad lyhördhet och ett stort engagemang för det vi gör. Här blir varje kund och medarbetare sedd som de individer de är.

Nordisk Hem och LSS Assistans AB
Slånbärsgatan 12, Västerås
Se på kartsidan
Telefon
054-400 02 90

Nordisk Hem och LSS Assistans AB är ett assistansbolag som arbetar nära kunden. Vi har många års erfarenhet av personlig assistans och service till kunder med särskilda behov, gammal som ung. Förutom personlig assistans erbjuder vi även hemservice och hushållsnära tjänster.

3 träffar inom Personlig assistans
Personlig assistans Adress Jämför med andra
Fröken Fridas Assistans Gullbergs Strandgata 36A, Göteborg
Nordica Assistans Drakenbergsgatan 1C, Örebro
Nordisk Hem och LSS Assistans AB Slånbärsgatan 12, Västerås