Hitta och jämför alla dagliga verksamheter

Om du har en funktionsnedsättning och omfattas av LSS kan du få ett beslut om att delta i daglig verksamhet. Det finns tre inriktningar; Gruppverksamhet, Företagsgrupp eller Företagsplats. Vilken daglig verksamhet du kan få beror på ditt behov, dina förmågor och vilket behov av stöd du behöver samt vilka platser som finns lediga. Här ser du de dagliga verksamheter som våra kunder finns på idag.

9 träffar inom Dagliga verksamheter
Daglig verksamhet Jämför med andra
Arenan
Norra infarten 78, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 55 44

Vår dagliga verksamhet samarbetar med Löfbergs Arena på Färjestad. Här är vi på dagtid och hjälper till inom olika områden av Arenan. Stödassistenter från Funktionsstöd Karlstad kommun fungerar som handledare på plats. Verksamheten kan passa dig som trivs att vara inomhus och vara fysiskt aktiv.

Coop Välsviken
Rävbergsvägen 15, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 55 25

Vi samarbetar med Stora Coop på Välsviken där vi befinner oss. Här hjälper vi till med enklare uppgifter i butiken, på lagret och i personalrum.
Stödassistent via Funktionsstöd Karlstads kommun finns på plats dagligen som handledare.

Hunddagis
Norra infarten 78, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 57 43

Vår dagliga verksamhet samarbetar med Karlstads Hunddagis på Färjestad. Här är vi en mindre grupp som hjälper till att rasta och promenera hundarna. Hunddagiset ligger intill travbanan och det är nära till Tyrskogen. Stödassistent från Funktionsstöd Karlstads kommun fungerar som handledare på plats.

Hästskon
Norra Infarten 78, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 63 75

Vår dagliga verksamhet samarbetar med Färjestadstravet där vi också befinner oss. Vi utför sysslor inom olika områden av travbanan. Verksamheten kan passa dig som tycker om att vara utomhus och vara fysiskt aktiv.

ICA Maxi Bergvik
Frykmans väg 3, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 62 85

Vår dagliga verksamhet samarbetar med ICA Maxi på Bergviks köpcentrum där vi befinner oss. Här hjälper vi till med enklare uppgifter i butik och personalrum. Stödassistent via Funktionsstöd Karlstads kommun fungerar som handledare på plats. Titta gärna på vår film där Per berättar hur det är att ingå i företagsgruppen ICA Maxi DV.

Karlstad Airport
Våldalen 570, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 55 29

Vår dagliga verksamhet samarbetar med Karlstad Airport där vi också befinner oss. Här hjälper vi till inom olika områden av flygplatsen. Vi har stödassistent via funktionsstöd Karlstads kommun som handleder oss. Verksamheten kan passa dig som tycker om att vara utomhus och vara fysiskt aktiv.

Konferens Tjädern
Drottninggatan 45, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 10 54

Vår dagliga verksamhet samarbetar med Vård- och omsorgsförvaltningen. Huset vi befinner oss i kallas Tjäderskolan och ligger nära busstationen. Här finns flera kontor och en konferensvåning där vi utför olika sysslor. Stödassistent från Funktionsstöd Karlstads kommun fungerar som handledare på plats.

Servicegruppen Stjärnan
Stagnellsgatan 12 B, KARLSTAD
Se på kartsidan
Telefon
054-540 10 50

Vår dagliga verksamhet samarbetar med Stjärnhuset på Herrhagen, ett trygghetsboende för äldre människor och Galaxen förskola. Här har vi många olika uppgifter. Stödassistent från Funktionsstöd Karlstads kommun fungerar som handledare.

Äbo Service
Rudsgårdsvägen 4, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 61 65

Vår dagliga verksamhet samarbetar med Vård och omsorgsförvaltningen. Vi utgår från Gunnern på Rud som är ett vårdboende för äldre människor. Här har vi många olika uppgifter. I närheten ligger Frykens vårdboende och Ruds Trygghetsboende där vi också och hjälper till. Stödassistenter från Funktionsstöd Karlstads kommun fungerar som handledare.

9 träffar inom Dagliga verksamheter
Daglig verksamhet Adress Jämför med andra
Arenan Norra infarten 78, Karlstad
Coop Välsviken Rävbergsvägen 15, Karlstad
Hunddagis Norra infarten 78, Karlstad
Hästskon Norra Infarten 78, Karlstad
ICA Maxi Bergvik Frykmans väg 3, Karlstad
Karlstad Airport Våldalen 570, Karlstad
Konferens Tjädern Drottninggatan 45, Karlstad
Servicegruppen Stjärnan Stagnellsgatan 12 B, KARLSTAD
Äbo Service Rudsgårdsvägen 4, Karlstad