Fristående/privat - Personlig assistans - Karlstad

Nordica Assistans

  • Nordica Assistans

Vår vision är att kunna erbjuda smidiga och personligt utformade lösningar som anpassas utifrån varje kunds intressen, personlighet och behov. Vi är ett tillgängligt och flexibelt företag med korta beslutsvägar, en utpräglad lyhördhet och ett stort engagemang för det vi gör. Här blir varje kund och medarbetare sedd som de individer de är.

Jämför med andra

Mer om oss

VERKSAMHETSIDÉ
Nordica Assistans verksamhetsidé bygger på ett totalkoncept för personlig assistans, där kunden alltid är i fokus. Som kund får du högsta möjliga service, fri experthjälp med ekonomi, juridik och lön. Du har ett starkt inflytande och stora möjligheter att bestämma över din egen situation.

Nordica Assistans vision är att vi ska vara det naturliga valet gällande personlig assistans.

PERSONAL OCH KOMPETENS
Nordica Assistans administrativa personal är uppbyggt i form av ett "team" bestående av kundansvarig, löneadministratör och jurist, som tillsammans jobbar i grupp för varje kund. Samtliga medarbetare är utbildade och har hög kompetens inom sitt respektive område.

Nordica Assistans personliga assistenter är individuellt utvalda utifrån varje kunds önskemål, krav och behov.

INFLYTANDE OCH DELAKTIGHET
Nordica Assistans tre ledord är Personlig service, Medbestämmande och Livskvalitet. Medbestämmande är alltså en central del i vår verksamhet där vi utgår från LSS intentioner om full delaktighet och medbestämmande utöver sin assistans. 

SPECIALITÉ
Det som särskiljer Nordica Assistans från andra är att varje medarbetare faktiskt bryr sig. Vi strävar efter att ha en så nära relation som möjligt till våra kunder, anhöriga och personliga assistenter. Detta för att säkerställa ett så bra samarbete som möjligt.

Vi på Nordica Assistans finns här för att hjälpa er!

KONTAKT
Nordica Assistans, Drakenbergsgatan 1C, 702 19 Örebro
Telefon: 020-15 20 01
E-post: info@nordicaassistans.se
Hemsida: www.nordicaassistans.se
Kontaktperson: Anna Johansson, verksamhetschef

Organisationsform
Fristående/privat
Typ av service
Personlig assistans
Belägen i
Karlstad