Fristående/privat - Personlig assistans - Karlstad

Nordisk Hem och LSS Assistans AB

  • Nordisk Hem och LSS Assistans AB

Nordisk Hem och LSS Assistans AB är ett assistansbolag som arbetar nära kunden. Vi har många års erfarenhet av personlig assistans och service till kunder med särskilda behov, gammal som ung. Förutom personlig assistans erbjuder vi även hemservice och hushållsnära tjänster.

Jämför med andra

Mer om oss

VERKSAMHETSIDÉ
Vi vänder oss till dig som är i behov av personlig assistans eller hushållsnära tjänster. Vi är medlemmar av Vårdföretagarna och ett litet kundnära bolag med personal som har över 20 års erfarenhet av branschen. Vår kunskap blir din trygghet. Vår assistans ska vara ett stöd i din vardag, på dina villkor. Vårt motto; ”Vi bryr oss, Vi finns nära och Vi har erfarenheten”! För oss finns det bara en målsättning, 100% nöjda kunder!     

PERSONAL OCH KOMPETENS
Våra verksamhetschefer har mer än 20 års erfarenhet av vård, omsorg och personlig assistans. Vi arbetar utifrån en humanistisk värdegrund med stor förståelse för människors olika bakgrund, erfarenhet och religion. Vi lägger stor vikt och fokus på människors lika värde och rättighet till ett meningsfullt liv. Vi rekryterar i första hand assistenter med adekvat utbildning och språkkunskap utifrån kundens behov och önskemål. 

INFLYTANDE OCH DELAKTIGHET
En värdegrund för oss är att sätta kunden i fokus. Vi anpassar våra rutiner och organisationen till kunden. Vi vill arbeta nära kunden både genom utformningen av assistansen samt i rekryteringsprocessen. Kunden eller anhörig får alltid möjlighet att sitta med under initialmötet för att gå igenom hur kunden vill att assistansen skall vara utformad, samt hur vi lägger ut rekryteringsprocessen. Alla assistenter skall sedan godkännas av kunden innan de påbörjar sin anställning.   

SPECIALITÉ
Vi erbjuder fler tjänster från samma personalgrupp, en viktig tjänst kan vara hushållsnära tjänster för att komplettera personlig assistans. Hushållsnära tjänster är ett övergripande begrepp av tjänster som utförs i privathem. Några exempel är städning, fönsterputs, dammsugning, strykning, barnpassning och trädgårdssysslor. Alla talar god svenska men inom personalen finns även medarbetare som talar eritreanska, farsi, finska, kinesiska (mandarin), somaliska, thailändska och turkiska.  

KONTAKT
Nordisk Assistans, Slånbärsgatan 12, 722 23 Västerås
Telefon: 054-400 02 90
E-post: karlstad@nordiskassistans.se
Hemsida: www.nordiskassistans.se
Kontaktperson: Liane Tercha, verksamhetschef

Organisationsform
Fristående/privat
Typ av service
Personlig assistans
Belägen i
Karlstad