Fristående/privat - Hemtjänst -

Attendo Rud

  • Attendo

Vi är verksamma i områdena Rud, Norra Kroppkärr, Lorensberg, Stockfallet, Edsgatan, Kronoparken, Södra Kroppkärr, Heden, Järpetan, Sjöstad, Färjestad, Långenäs och Granhult.

Jämför med andra

Mer om oss

PERSONAL OCH KOMPETENS
Hos oss arbetar engagerade medarbetare som är vårdbiträden och undersköterskor. Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen samt ett trevligt och respektfullt bemötande. Vår personal strävar alltid efter att sätta individens behov och önskemål i centrum. Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och ID-bricka för din trygghets skull.

VERKSAMHETSIDÉ
Vår ledstjärna är att vi ska ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål - att underlätta och stötta dig i din vardag. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

SPECIALITÉ
Vi erbjuder kontinuerliga aktiviteter för social samvaro varje vecka i våra gemensamhetslokaler. Du som kund hos oss ges möjlighet att påverka de aktiviteter som vi ordnar genom att komma med förslag och tips. Vi erbjuder också enskilda aktiviteter efter önskemål och uppgörelse. Vi har flerspråkig personal i våra verksamheter.

TILLÄGGSTJÄNSTER
Vi erbjuder hushållsnära tjänster enligt önskemål och överenskommelse. Hushållsnära tjänster erbjuds till ett fast pris med RUT-avdrag.

KONTAKT
Attendo Sverige hemtjänst Karlstad, Hantverkaregatan 1, 654 60 Karlstad
Telefon 054-14 86 92
Hemsida: www.attendo.se

Organisationsform
Fristående/privat
Typ av service
Hemtjänst
Belägen i
Frödingshöjd, Färjestad, Heden, Kronoparken, Lorensberg, Norra Kroppkärr, Rud, Stockfallet, Södra Kroppkärr, Välsviken, Edsgatan, Järpetan, Sjöstad