Fristående/privat - Personlig assistans - Karlstad

Kura omsorg

  • Kura omsorg

Vi är en organisation som har 10 års samlad erfarenhet av olika delar av assistans. Vårt mål är att ge våra kunder en assistans som gör skillnad. Du som kund har ett stort inflytande och vi arbetar hårt för att skapa en värdefull och intressant vardag utifrån varje enskild persons specifika förutsättningar.

Jämför med andra

Mer om oss

VERKSAMHETSIDÉ
Grunden i vår verksamhet är att varje människa är unik. Alla har rätt till att leva fullt ut. Vi arbetar hårt för att skapa en värdefull och intressant vardag utifrån varje enskild persons specifika förutsättning. Därför väljer vi att skräddarsy den lösning som du som vår kund önskar. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

PERSONAL OCH KOMPETENS
Vi som organisation har 10 års samlad erfarenhet av olika delar av assistans och arbetar med ett kontinuerligt förbättringsarbete samt arbeta efter våra kärnvärden som är: ärlighet, närhet, glädje, samarbete och engagemang. Våra assistenter hos våra kunder styrs utifrån kundens önskan och behov i nära samarbetet med kund. Kund eller god man/förvaltare kan vara delaktig vid rekrytering om så önskas.

INFLYTANDE OCH DELAKTIGHET
Kunden har stort inflytande över sin egen assistans och får vara delaktig i alla delar rörande assistansen utifrån vilja och förmåga. Vi värdesätter ett gott samarbete med vårdnadshavare, god man eller förvaltare där kontinuerlig kontakt sker via fysiska möten, telefon och mejl. Samarbete är en självklarhet för oss. Vi anordnar aktiviteter för våra kunder, assistenter och andra intressenter i de områden där våra kunder finns, så som föreläsningar fiske, grillning, bowling och tipspromenader med mera.

SPECIALITÉ
Vi ger våra kunder en assistans som gör skillnad, det gör vi genom ord, handling och insikt om kundens behov och önskemål. Varje kund har en egen kundansvarig, jurist och löneadministratör knuten till sig vilket stärker tryggheten och närheten i relationen mellan kunden och assistansanordnaren.

KONTAKT
Kura omsorg i Sverige AB, Aspholmsvägen 12 A, 702 27 Örebro
Telefon: 020-244 344
Växel: 019-603 22 90
E-post: info@kuraomsorg.se
Hemsida: www.kuraomsorg.se

Organisationsform
Fristående/privat
Typ av service
Personlig assistans
Belägen i
Karlstad