Karlstads Teknikcenter

Uppdragsutbildning

Arbetslag i laboratorium

Uppdragsutbildningen är en resurs för ditt företag, organisationer och myndigheter. Karlstads Teknikcenter skräddarsyr utbildningar utifrån ditt behov och dina önskemål. Utbildningarna kan sträcka sig från några timmar till en längre tid.

Målet i alla våra utbildningar är att kunskapen ska vara direkt tillämpbar i den vardagliga arbetssituationen. Vi ser oss som ”paketerare” och pedagogiska utformare av utbildningen. Kompetensen är hög, vi har personal med lång och gedigen yrkes- och ämneskompetens. Vi kan bland annat utforma utbildningar inom ledarskap och grupputveckling, elektronik, automation, processteknik, anläggningskonstruktion och underhållsteknik.

Yh-kurser som uppdragsutbildning

Vi kan även erbjuda alla de kurser som ingår i våra yrkeshögskole-utbildningar som uppdragsutbildning. För mer information om vilka kurser som finns, kontakta Henrik Degert Grahn.

AC för mobil anläggning mindre än 3kg

Vi kan nu erbjuda kursen AC för mobil anläggning mindre än 3 kg (enligt kraven i EU-förordning 307/2008). När du gått denna utbildning blir du godkänd att söka utbildningsintyg hos INCERT och därefter får du jobba med kylmedie (< 3 kg) i fordon. För mer infomration kontakta Magnus Dieserud, telefon 054-540 15 01.

 
Henrik Degert Grahn
Rektor
Telefon: 054-540 14 34
E-post: henrik.degert@karlstad.se

 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den