Uthyrning av lokaler

Detta gäller vid lokalbokning

Rabatter

Hyr du en lokal fler än fem gånger under ett år, får du 15 % rabatt resterande tillfällen du hyr lokalen det året. Efter femton gånger får du 25 % rabatt.
 
Halvdagshyra
En halvdagshyra motsvarar hälften av en heldagshyra plus 10%.

Avbokning
Eventuell avbokning av lokaler är möjligt fram till fem arbetsdagar före det bokade datumet utan debitering. Därefter debiteras 60% av hyran.

Utrustning
Alla lokaler på Karlstads Teknikcenter är utrustade med med projektor, whiteboard, blädderblock, och filmduk. Det finns också trådlöst nätverk i hela fastigheten. Block och pennor finns i varje grupprum/konferenslokal.

Konferenser
När det gäller flerdagarskurser och konferenser har kunden tillgång till block och pennor vid första tillfället, därefter debiteras extra för block och pennor. Mer information om bl.a. teknisk utrustning finns på webbsidorna för respektive lokal. Tekniska utrustningar som inte ingår i konferenslokaler och grupprum debiteras extra.

För mer information eller bokning
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med detaljer eller speciella önskemål – till exempel installering av program och utrustningar. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy ditt evenemang!

Kontaktuppgifter:
Marcus Blomqvist
Verksamhetsutvecklare
Telefon: 054-540 82 83
E-post: marcus.blomqvist@karlstad.se

Uppdaterad den