Båtbuss

Tips på utflykter

Här kan du få tips och inspiration på utflyktmål dit du kan åka med Båtbussarna.

Mariebergsskogen
Båtbuss linje 91 och 94
Mariebergsskogen är Karlstads stadspark och där kan man kolla på djur i Lillskogen, åka en rundtur med Conrad Höök, besöka Naturum, gå på trollvandring, bada, spela bangolf, fika eller bara leka.

Mer information på Mariebergsskogens hemsida.

Värmlands Museum
Båtbuss linje 91

Här kan du läsa mer om Värmlands Museum.

Sandgrund Lars Lerin
Båtbuss linje 91
Sandgrund är Lars Lerins permanenta konsthall. Här kan du se Lars Lerins utställning året om och även se gästutställares konstverk. Det finns också ett café där man kan fika eller äta något lätt. 

Här kan du läsa mer om Sandgrund.

Jäverön
Båtbuss linje 93
Jäverön erbjuder många vackra naturupplevelser som passar både barn och vuxna. Det finns vandringsleder, sommarcafé, sand- och klippstränder, grillplatser och toaletter. Ta med cykeln och upptäck hela Jäverön under en dag.

Västra Långholmen
Båtbuss linje 93
Ta en tur till den vackra ön i vår skärgård. Det har byggts en tillgänglighetsanpassad spång på ön så att alla ska kunna ta sig över till öns södra sida. Här finns fikaplats med utsikt över fina Vänern. Det finns också vandringsled, toalett och grillplats.

Kristinehamn
Båtbuss linje 95 och 96
Ta Båtbussen till Kristinehamn där du bland annat kan besöka Picassoskulpturen, ta en tur in till Kristinehamns centrum eller åka med till någon av de populära badöarna.

Här hittar du mer information om Kristinehamn.

Borgvik
Båtbuss linje 97
I Borgvik finns något för alla. Här hittar du bland annat ateljé, butik, hamncafé, restaurang samt Sliperiet konsthall och gastronomi. En härlig pärla i Vänern!

Här kan du läsa mer om Borgvik.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den