Båtbuss

Förköp Båtbussarna linje 92, 95, 96, 97, 98 och 99

Båtbuss

Vi kommer i år att erbjuda förköp för linje 92, 95, 96, 97, 98 och 99. Inom kort kommer du att kunna förköpa biljetter till Båtbussen här.

Linje 90, 91, 93 och 94 går inte att förboka.

Förköp för linje 92, guidade rundturer

För att kunna resa med linje 92 krävs det förköp via länken i denna text. Väl inne på bokningssidan klickar ni i "Jag vill boka linje 92, guidade rundturer" och går sedan vidare för att fylla i datum, välja tur samt antalet platser. Biljetten skickas i ett mejl till din angivna mejladress, du visar sedan upp bokningsnumret för båtvärden innan påstigning. 

Inom kort kommer du kunna förköpa biljetter till båtbussen här.

Förköp för linje 95, 96, 97, 98 och 99

Observera! Alla platser är inte bokningsbara, resterande platser gäller först till kvarn.

På bokningssidan väljer ni vilken linje ni vill åka med, vilken dag samt vilken tur.

Två barn upp till och med 6 år reser gratis i sällskap av en ansvarig person med giltig biljett. I bokningen trycker ni på "barn under 7 år" och fyller i hur många barn under 7 år som ska resa med.

Inom kort kommer du kunna förköpa biljetter till Båtbussen här.

Boka anropsstyrd resa hem från Borgvik

Det finns möjlighet att boka sin resa hem från Borgvik med anropsstyrd trafik. Anropsstyrd trafik är trafik som måste bokas i förväg. Vi rekommenderar att du ringer in för att boka din anropsstyrda resa hem.

Den anropsstyrda linjen utgår från hållplats Borgvik och trafikerar sedan Gamla Slottsbron, Vålberg, Åsunda, Busstationen i Karlstad samt Lillängshamnen.


Priset är detsamma som med Båtbussen (eller vanlig regionbuss), dvs 48 kr Borgvik-Grums, 72 kr Borgvik-Karlstad, 72 kr Borgvik-Skoghall (priserna gäller för vuxen med mobilappen). Bokningen ska ske minst 3 timmar innan avgången, i mobilappen eller via telefon till beställningscentralen. För information och telefonnummer, läs mer här.

Betalning

Vi tar endast emot betalning med bankkort/kreditkort i bokningen. Bankkort/kreditkort som fungerar är VISA/Mastercard och Maestro.

När du genomfört bokningen får du ett kvitto/biljett skickat till din mejl. Biljetten visar du sedan upp för båtvärden ombord på båten.

Trafikförändringar

Om en tur ni bokat blir inställd kommer ni att få sms med information. För återbetalning, ombokning eller avbokning av resa, kontakta Karlstadsbuss  på 010-83 28 318.

Vi reserverar oss för att vissa avgångar kan vara fullsatta. Vid för hög/låg vattennivå, samt vid hård vind, kan trafiken komma att ändras/ställas in med kort varsel. Båtbussarna omfattas inte av vår förseningsersättning.

Övrig information

Det finns toalett ombord på linje 95 och 96.

Frågor?

Har ni frågor om bokningen kan ni ringa oss på 010-83 28 318.
Vår Båtbusstuga på Kanikenästorget i Inre hamn har öppet
kl. 09:30 - 17:30 mellan 20 juni - 21 augusti.

Inom kort kommer du kunna förköpa biljetter till Båtbussen här.

Uppdaterad den