Båtbuss

Förbokning Båtbussarna linje 95, 96 och 97

Båtbuss

Vi kommer i år att erbjuda förbokning för linje 95, 96 och 97. För att boka en plats ombord på båten trycker du på länken här.

Linje 91, linje 93 och linje 94 går inte att förboka.

För att boka linje 92, Karlstad Runt, kontakta vår biljettstuga på 054-540 46 18. Vi har öppet alla dagar 09:15 - 18:15. Det går även bra att besöka biljettstugan på Västra Kanalgatan 2 i Karlstad (gul biljettstuga bredvid Café Slusswakten). 

Observera! Hälften av platserna ombord på båten går att boka, resten av platserna är "först till kvarn".

På bokningssidan väljer ni vilken linje ni vill åka med, vilken dag samt vilken tur. 

Två barn upp till och med 6 år reser gratis i sällskap av en ansvarig person med giltig biljett. I bokningen trycker ni på "barn under 7 år" och fyller i hur många barn under 7 år som ska resa med.

Vi reserverar oss för att vissa avgångar kan vara fullsatta. Vid för hög/låg vattennivå, samt vid hård vind, kan trafiken komma att ändras/ställas in med kort varsel. Båtbussarna omfattas inte av vår förseningsersättning.

Om en tur ni bokat blir intälld kommer ni att få sms med information. För återbetalning, ombokning eller avbokning av resa, kontakta vårt Kundcenter på 054-540 46 00 eller besök dem i Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26 i Karlstad. Vårt Kundcenter har öppet vardagar mellan kl. 08:00 - 17:00. 

Ombord på båten kommer det finnas fika och lättare förtäring. Det finns även en toalett ombord.

Bokningsstopp är 1 timme innan turen ska avgå.

Vi tar endast emot betalning med bankkort/kreditkort i bokningen. Bankkort/kreditkort som fungerar är VISA/Mastercard och Maestro.

När du genomfört bokningen får du ett kvitto/biljett skickat till din mejl. Biljetten visar du sedan upp för båtvärden ombord på båten.

Har ni frågor om bokningen kan ni ringa vårt Kundcenter på 054-540 46 00. De har öppet vardagar mellan kl. 08:00 - 17:00. Ni kan även besöka vårt Kundcenter i Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26 i Karlstad.

Klicka här för att komma till bokningssidan.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den