Båtbuss

Förköp Båtbussarna linje 92, 95, 96 och 97

Båtbuss

Vi kommer i år att erbjuda förköp för linje 92, 95, 96 och 97. För att boka en plats ombord på båten trycker du på länken här.

Linje 91, linje 93 och linje 94 går inte att förboka.

Förköp för linje 92, Karlstad runt

För att kunna resa med linje 92 krävs det förköp via länken i denna text. Väl inne på bokningssidan klickar ni i "Jag vill boka linje 92, Karlstad runt" och går sedan vidare för att fylla i datum samt antalet platser. Biljetten skickas i ett mejl till din angivna mejladress, som du sedan visar för båtvärden innan påstigning.

Förköp för linje 95, 96 och 97

OBS! Med anledning av tekniska problem går det inte att boka resa från Alvön till Kristinehamn med linje 96. Istället kan man boka resa från Långön till Kristinehamn. Meddela gärna båtpersonalen vid ombordstigning att er bokning egentligen gäller från Alvön till Kristinehamn.

Observera! Alla platser är inte bokningsbara, resterande platser gäller först till kvarn. Bokningsstopp är 1 timme innan turen ska avgå.

På bokningssidan väljer ni vilken linje ni vill åka med, vilken dag samt vilken tur.

Två barn upp till och med 6 år reser gratis i sällskap av en ansvarig person med giltig biljett. I bokningen trycker ni på "barn under 7 år" och fyller i hur många barn under 7 år som ska resa med.

Boka anropsstyrd resa hem från Borgvik (gäller linje 97)

I år kommer det finnas möjlighet att boka sin resa hem från Borgvik med anropsstyrd trafik. Den anropsstyrda linjen utgår från Borgvik och trafikerar sedan Gamla Slottsbron, Busstationen i Karlstad samt Lillängshamnen. Bokningen ska ske minst 3 timmar innan du ska åka, via mobilappen eller telefon. Priset är detsamma som med Båtbussen (eller vanlig regionbuss). Priserna nedan gäller för vuxen med mobilappen.

Borgvik - Grums 45 kr
Borgvik - Karlstad 68 kr
Borgvik - Skoghall 68 kr

För mer information samt bokning, läs mer här: https://www.varmlandstrafik.se/resa/anropsstyrd-trafik/

Betalning

Vi tar endast emot betalning med bankkort/kreditkort i bokningen. Bankkort/kreditkort som fungerar är VISA/Mastercard och Maestro.

När du genomfört bokningen får du ett kvitto/biljett skickat till din mejl. Biljetten visar du sedan upp för båtvärden ombord på båten.

Trafikförändringar

Om en tur ni bokat blir intälld kommer ni att få sms med information. För återbetalning, ombokning eller avbokning av resa, kontakta vårt Kundcenter på 054-540 46 00 eller besök dem på Busstationen i Karlstad, Drottninggatan 43. Vårt Kundcenter har öppet måndag-fredag mellan kl. 07:00 - 20:00, lördag-söndag mellan kl. 10.00-17.00

Vi reserverar oss för att vissa avgångar kan vara fullsatta. Vid för hög/låg vattennivå, samt vid hård vind, kan trafiken komma att ändras/ställas in med kort varsel. Båtbussarna omfattas inte av vår förseningsersättning.

Övrig information

Det finns toalett ombord på linje 95, 96 och 97.

Frågor?

Har ni frågor om bokningen kan ni ringa vårt Kundcenter på 054-540 46 00. De har öppet måndag-fredag klockan 07:00-20:00, lördag-söndag klockan 10:00-17:00. Ni kan även besöka vårt Kundcenter på Karlstad Busstation, Drottninggatan 43 i Karlstad.

Klicka här för att komma till bokningssidan.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den