Biljetter

Här kan du köpa biljett

Karlstadsbuss biljetter

Mobilbiljett i Karlstadsbuss app

Karlstadsbuss app finns till för dig som vill köpa enkelbiljetter samt 24/72h biljetter i Karlstad tätort direkt i mobilen. Du kan köpa din biljett i anslutning till din resa, exempelvis vid hållplatsen eller så kan du köpdin biljett i förväg och sedan aktivera och använda biljetten vid ett senare tillfälle. Betala med swish eller bankkort/kreditkort. 

Läs mer om Karlstadsbuss app

Ombud

Vi har ett Kundcenter som är beläget Karlstads busstation, Drottninggatan 43, där du kan få extra hjälp med priser, biljetter och annat kring din resa. Vi har även ombud runt om i Karlstad som säljer alla produkter för både Karlstadsbuss och Värmlandstrafik.

Här ser du en karta som visar vilka ombud vi har och vart du hittar dem. 

Från november har vi ett nytt ombud på Våxnäs - Willys (finns inte med på kartan)

Biljettautomater 

I våra biljettautomat kan du ladda på ditt befintliga resekort med period eller reskassa. Du kan även se hur mycket pengar du har kvar och hur länge din period gäller. Här kan du också köpa enkelbiljett för en resa eller 24/72h biljetter på ett engångskort. Du betalar med mynt, betalkort eller med din reskassa på ditt resekort.

Webbutiken

Här kan du ladda på ditt befintliga resekort med en period (14- eller 30-dagars, skolkort samt sommarkort) eller med reskassa på nätet. Tänk på att ladda på ditt resekort dagen innan du ska åka, före klockan 18:00, för att laddningen ska fungera dagen efter när du reser.

Läs mer om Webbutiken och kom igång

Ombord på bussen

Betalkortsterminaler finns på alla bussar och den enda biljett du kan köpa med betalkort är en enkelbiljett ordinarie. Vi rekommenderar att du använder andra betalsätt när det är möjligt.

Uppdaterad den