Biljetter

Välj rätt biljett

Periodbiljett

Reser du ofta är det billigaste alternativet en periodbiljett. Alla periodbiljetter laddas på ett resekort och kan användas av flera, men endast av en person per resa. (Du som reser ansvarar för att kraven för en viss kategori uppfylls) Med en periodbiljett reser du hur mycket du vill under periodens giltighet. Vi erbjuder flera olika alternativ till perioder, t.ex. 30-dagar- och 14-dagars perioder.  

Se hur länge din period gäller
Du kan enkelt se hur länge din period är giltig. Tryck på knappen "saldo/giltighet" på kortläsaren i bussen och håll ditt kort framför läsaren på det orangea området.

Reskassa

Reser du lite då och då passar det bra att resa med reskassa. Du reser för ett billigare pris än med vanliga enkelbiljetter. Reskassa laddas på ett Resekort och är opersonligt och kan användas för att betala för flera personer. Då ska betalningen ske framme hos föraren. 

Se saldo
Du kan enkelt se hur mycket pengar du har kvar på din reskassa ombord på bussen. Tryck på knappen "saldo/giltighet" på kortläsaren i bussen och håll ditt kort framför läsaren på det orangea området.

Enkelbiljett

För dig som reser vid enstaka tillfällen passar enkelbiljetter. Finns att köpa i mobilen via Karlstadsbuss app, som ett engångskort eller som en förköpt pappersbiljett i en automat. En enkelbiljett som är köpt i mobilen eller som ett engångskort är giltig för aktivering i 365 dagar efter det är biljetten obrukbar. 

Dygnsbiljett (24 / 72h)

För dig som är turist eller ska resa mycket under en kort tid så passar våra dygnsbiljetter bra. Vi har dygnsbiljetter som gäller i 24- eller 72 timmar från att den aktiveras. Du kan aktivera den på bussen eller innan hos ett ombud. Du kan resa obegränsat under tiden biljetten är giltig. 

Duo/Familj

För er som är flera som reser tillsammans. Biljetten gäller för upp till fem personer. 

  • 2 personer över 19 år och upp till 3 personer 0-19 år
  • 1 person över 19 år och upp till 4 personer 0-19 år

Flex 10/60

Jobbar du hemifrån några dagar i veckan eller behöver du ta bilen till jobbet då och då?  Biljetten består av 10 valfria resdagar som ska användas inom 60 dagar från inköpsdatum. Varje resdag gäller kalenderdag och fram till kl. 03:59 följande dag. Resdagarna ligger vilande och aktiveras en i taget de dagar du väljer att resa. Under dina resdagar reser du obegränsat antal resor.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den