Dags att nominera årets vardagshjältar 2018

Vardagshjältar 2018
Nomineringstiden är mellan 3 och 21 oktober.

Vardagshjältar har blivit ett känt begrepp i Karlstad. För nionde året uppmärksammar Karlstads kommun verksamheter och personer som skapar livskvalitet för barn och unga i Karlstad.

Förutom Karlstads kommuns verksamheter är nomineringen öppen för ideella föreningar, organisationer och privatpersoner.

Pristagarna förra året var: årets förening - IF Göta, årets verksamhet - Kompassen, årets samverkan - Alla kvinnors hus och årets medarbetare - Susann Karlsson.

2017 var det 129 nomineringar fördelade på 114 olika verksamheter.

Hjältar som gör skillnad

I år är skådespelaren och Karlstadsprofilen Johan Östling ambassadör för vardagshjältar.

– Att lyfta hjältar i vardagen som gör något extra för våra barn och unga är en kanongrej, säger Johan.

– Dagligen har vi vardagshjältar runt omkring oss som gör skillnad för våra barn och unga lite i det dolda och som är värda extra uppmärksamhet, säger Magnus Wallgren, samordnare för vardagshjältar.

Nomineringstiden är mellan 3-21 oktober. Årets vardagshjältar presenteras i början av december. De fyra bästa nomineringarna vinner var sina två biljetter till Johan Östlings och Björn A Lings föreställning "Din jävla fegis" på Scala-teatern 10 november. Dessutom lottar vi ut  5 signerade ex av Johan Östlings barnbok  "Bobbos bageri - hallongrottorna". Vinnarna meddelas via e-post.

Nominera dina hjältar här

Tiden för att nominera har gått ut.

Presentation av vardagshjältar 2010-2017

Se tidigare års vardagshjältar

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den