Vardagshjältar fyller 10 år!

Dags att nominera årets vardagshjältar 2019

Vardagshjältar 2019 äter tårta.
Vardagshjältarna 2018 hugger in på tårtan. Fotograf: Simone Syversson..

Vardagshjältar har blivit ett känt begrepp i Karlstad. För tionde året uppmärksammar Karlstads kommun verksamheter och personer som skapar livskvalitet för barn och unga i Karlstad.

Förutom Karlstads kommuns verksamheter är nomineringen öppen för ideella föreningar, organisationer och privatpersoner.

Pristagarna förra året var: årets förening - Karlstad Suns, årets verksamhet - Fältgruppen, årets samverkan - Tillsammans - Lekgrupp för barn och ungdom med NPF och årets medarbetare - CG Gustafsson.

2018 var det 210 nomineringar fördelade på 136 olika verksamheter.

Hjältar som gör skillnad

– Dagligen har vi vardagshjältar runt omkring oss som gör skillnad för våra barn och unga lite i det dolda och som är värda extra uppmärksamhet, säger Magnus Wallgren, samordnare för vardagshjältar.

Nomineringstiden är mellan 10 september -1 oktober. Årets vardagshjältar presenteras i början av december. De fyra bästa nomineringarna vinner var sina två biljetter till Malte Hallqvist föreställning "Relationsteorin" på Scalateatern 26 oktober. Vinnarna meddelas via e-post.

Nominera dina hjältar här

Länk till formulär

Presentation av vardagshjältar 2010-2018

Se tidigare års vardagshjältar

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den